جمعه ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - 22 Sep 2023
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۱ / ۲۰:۳۰
کد مطلب: 16284
۰

افراد افسرده از نوشیدنی‌های محتوی کافئین بپرهيزنند

یک کار‌شناس تغذیه گفت: افراد افسرده از نوشیدنی‌های حاوی کافئین بپرهيزنند.

به گزارش وب دا، ناهید برخورداری با اشاره به تغذيه و رژیم درمانی در بيماران مبتلا به افسردگی اظهارداشت: غذاهای غنی از کربوهیدرات پیچیده و پروتئین با کیفیت بالا برای تامین بالانس تریپتوفان که پیش ساز سروتونین است براي افراد افسرده توصیه می‌شود.

کار‌شناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد با بيان اين كه وجود فیبر در غذا باعث افزایش میزان هوشیاری و کاهش استرس می‌شود، گفت: خاصیت ضد افسردگی جوی دوسر در حد خیلی زیادی است، مصرف آن به شکل فرنی درمان موثری برای رفتارهای افسردگی است.

وي با اشاره به اينكه بوقلمون، مرغ، ماهی، لوبیا و عدس منابع خوب تریپتوفان هستند و به افزایش سطح سروتونین مغز کمک می‌کند توصيه كرد: مبتلايان به افسردگي از مصرف نوشیدنی‌ها و غذاهای محتوی کافئین در اواخر شب  اجتناب كنند.

اين كارشناس تغذيه با بيان اين مطلب كه مکمل اسیدفولیک باعث می‌شود فرد به داروهای ضدافسردگی بهتر پاسخ دهد  گفت: ویتامین Cو روی و سلنیوم در بهبود رفتار موثر است، از طرف ديگر افراد مبتلا به افسردگی وعده‌های غذایی کوچک، مکرر و پرانرژی مصرف كنند.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
چطور اعتماد به نفسمان را تقویت کنیم؟
مصرف سیگار یا مواد توسط والدین چه پیامی به فرزندان منتقل می‌کند؟
نظریه دلبستگی جان بالبی
راه‌های کنترل خشم از دیدگاه روانشناسی
چرا اول مردان می‌گویند دوستت دارم؟!
علی فتحی آشتیانی، رئیس جدید سازمان نظام روانشناسی و مشاوره شد
هیچوقت برای تبدیل شدن به کسی که میخواستین باشین دیر نیست... فقط کافیست اولین قدم را بردارید.