سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۱:۱۶
کد مطلب: 16325
۰

خانواده ام اصرار دارند ازدواج کنم، اما خواستگار خوبي ندارم

دختري ۲۰ساله و مشغول به تحصيل هستم، اما متاسفانه خانواده ام مرا از درس خواندن منع مي‌کنند و تنها فکرشان ازدواج من است اماخواستگار مناسبي ندارم.
مشاور: دوست محترم در بيشتر مواقع در امر ازدواج، چالش هايي بين افراد و خانواده هايشان در موضوعات مختلف وجود دارد. مسئله اي هم که شما به آن اشاره مي کنيد يکي از مسائل رايج بين برخي خانواده ها و فرزندشان است. اين که خانواده شما اصرار به ازدواج شما دارند احتمالا دلايلي دارد که حتما بايد بررسي شود. اما با توجه به اينکه دلايل اصرار خانواده شما به ازدواج را نمي دانيم تا راه حل هاي مناسب را بيابيم، سعي مي کنيم ماجرا را از طرف دوم که خود شما هستيد، نگاه کنيم.


اجبار در انتخاب همسر مشکلي را حل نمي کند
نکته بسيار مهمي که گاهي از طرف خانواده ها و گاهي هم از طرف فرزندان ناديده گرفته مي شود، اين است که ازدواج، انتخابي است که در درجه اول، مربوط به دختر و پسر است. يعني اين که در ابتدايي ترين گام که تعيين زمان و وقت ازدواج است هيچ کسي به جز خود شما نمي تواند آن را به درستي تشخيص دهد. در حالتي که اجبار والدين وجودداشته باشد فرزند مجبور مي شود بخشي از اهداف زندگي اش را به خاطر ازدواج قرباني کند. متاسفانه ازدواجي که داراي هر نوع تحميلي باشد داراي احتمال بالايي از شکست خواهد بود .


بي احترامي هرگز
واقعيت اين است که مطرح کردن خواسته هايمان به معناي بي‌احترامي به خانواده نيست آن هم در مسئله مهمي مثل ازدواج. اگر از خودتان و تصميمتان مطمئن هستيد با رعايت احترام و محبت نسبت به خانواده خواسته هاي خودتان را مطرح کنيد و دلايل تمايل نداشتن به ازدواج با خواستگارهاي فعلي تان را به آن ها بگوييد و در مقابل، دلايل آن ها براي ازدواج کردن را هم به خوبي بشنويد و بررسي کنيد. به طور قطع والدين تنها خوشبختي فرزندشان را مي خواهند، در بيشتر مواقع اختلاف نظري که بين فرزندان و خانواده ها پيش مي آيد، حاصل نبود فهم يا ذهنيت مشترک آن ها نسبت به موضوع ازدواج است.


همه مسئول انتخاب خود هستند
بايد به اين امر کلي نيز توجه داشت که هر کدام از ما در شرايط متفاوت براي هر انتخابي که انجام مي دهيم بايد آگاهانه و با پذيرش مسئوليت نسبت به انتخاب خود، بهاي آن را هم بپردازيم. ممکن است ما با هر انتخاب خود بخشي از گزينه انتخابي ديگر را از دست بدهيم، بر اين اساس، انتخاب بايد آگاهانه، مبتني بر مشورت و پس از بررسي هاي همه جانبه و با پذيرفتن مسئوليت آن انجام شود.   خراسان: عقيله سادات موسوي
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد