دوشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۰ - 24 Jan 2022
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۹۲ / ۲۰:۴۰
کد مطلب: 16953
۰

گنجاندن پتاسیم در وعده غذایی از خطر سکته مغزی می‌کاهد

بررسی پزشکان انگلیسی نشان می‌دهد: گنجاندن پتاسیم در وعده‌های غذایی و کاهش نمک مصرفی از میزان فشار خون و خطر سکته مغزی می‌کاهد.
به گزارش ایسنا، بررسی این پزشکان حاکی از آن است که مصرف میوه‌ها و سبزیجات حاوی پتاسیم بالا می‌تواند در کاهش خطر ابتلا
به سکته مغزی موثر باشد. همچنین در این مطالعه آمده است در حالی که افزایش پتاسیم در وعده‌های غذایی تاثیر مثبتی بر فشار خون دارد، تاثیر معکوسی بر عملکرد کلیه و میزان هورمون‌های بدن نخواهد داشت.
پزشکان معتقدند افراد بزرگسال باید بیش از چهار گرم پتاسیم
در روز مصرف کنند. نتایج این بررسی نشان می دهد افزایش 4-3 گرمی پتاسیم در وعده غذایی به کاهش فشار خون در افراد مبتلا می‌شود و با کاهش 24 درصدی سکته مغزی ارتباط دارد.
به گزارش بی بی سی، از مواد خوراکی حاوی پتاسیم غنی می‌توان به موز، خرما و اسفناج اشاره کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

متلک ها و مزه‌پراکنی نوجوانان نشانه هوش آن‌هاست!
چرا تشخیص افسردگی در مردان سخت‌تر است؟
نشانه‌های ابتلا به افسردگی چیست؟
راهبردهاي آموزش براي دانش‌آموزان داراي ناتواني يادگيري باهوش
فشارهای روانی محیط اطرافتان را کنترل کنید
پنج پرسش برای بازنگری در معنای زندگی
کتاب رضایت جنسی در زنان مبتلا به سرطان منتشر شد
تاثیر استرس در زنان بیشتر است یا مردان؟
چطور صحبت کنیم که دیگران به ما گوش بدهند؟
اینفوگرافی/ خطرات گوشی هوشمند و بازی های آنلاین برای کودکان
منظور ما از به زیستی چیست؟
سبک های ارتباطی بین زوجین
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد