پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ / ۱۴:۴۸
کد مطلب: 17020
۰

تنها ۳ درصد دانشجویان کشور شاهد و ایثارگر هستند

تکمیل پردیس شهدای دانشگاه‌ها در سال ۹۲
معاون امور دانشجویان داخل کشور سازمان امور دانشجویان گفت: با وجود سهمیه ۴۰ درصدی خانواده‌های شاهد و ایثارگر فقط ۳درصد دانشجویان از این خانواده‌ها هستند.
به گزارش فارس، مجتبی بذرافشان معاون امور دانشجویان داخل کشور سازمان امور دانشجویان در نشست خبری صبح امروز با اشاره به حضور 3 درصد دانشجویان خانواده‌های ایثارگر و شاهد در دانشگاه‌های کشور، گفت: از تعداد 4 میلیون و 404 هزار و 614 دانشجوی شاغل به تحصیل در نظام آموزشی کشور 135 هزار و 273 نفر یعنی حدود 3 درصد از دانشجویان کل کشور شاهد و ایثارگر هستند. در حالیکه 40 درصد سهمیه دانشگاه‌ها مربوط به این خانواده‌ها است.
وی با اشاره به فعالیت‌های اداره کل شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در سال 91 گفت: 900 نفر از این دانشجویان در سال گذشته موفق به انتقال شدند. بذرافشان گفت: همچنین در سال گذشته پردیس‌های شهدای دانشگاه‌ها نیز ایجاد شد که برای سال 92 نیز 22 پردیس تکمیل می‌شود.
وی اظهار داشت: آیین‌نامه پژوهشی دانشجویان شاهد و ایثارگر هم در سال گذشته تدوین و تصویب شد. معاون امور دانشجویان داخل کشور سازمان امور دانشجویان عنوان کرد: ایجاد قطب‌های ورزشی دانشگاهی، برگزاری آیین نکوداشت دانشجویان غیر ایرانی در شهر مشهد، جشنواره فرهنگ ملل از برنامه‌های سازمان امور دانشجویان در سال 92 است.
*راه‌اندازی خوابگاه ویژه دانشجویان غیر ایرانی
بذرافشان از راه‌اندازی خوابگاه ویژه و متمرکز دانشجویان غیر ایرانی خبر داد و گفت: در هر شهر باید خوابگاهی برای این دانشجویان داشته باشیم که ابعاد فرهنگی در آن رعایت شده باشد. وی افزود: همچنین اولین گردهمایی بزرگ دانشجویان غیر ایرانی نیز با دعوت از این دانشجویان در سال 92 برگزار می‌شود. معاون امور دانشجویان داخل کشور سازمان امور دانشجویان گفت: کمیته پایان‌نامه‌های تحصیلی نیز قرار است برای هدفمند کردن این پایان‌نامه‌ها تشکیل شود.
وی با اشاره به انتقال برخی دانشجویان از طریق نقل و انتقال در سال‌های 90 و 91 گفت:‌49 هزار و 909 نفر مراحل انتقالشان انجام شده و 8234 دانشجوی انصرافی نیز برای اشتغال دوباره به تحصیل درخواست دادند که از این تعداد 7643 نفر پذیرش شدند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شود،همان فرصت هایی است که توسط افراد عجوا رها می شود