سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۳ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۴:۵۸
کد مطلب: 17678
۰

آموزش هیپنوتیزم در دانشگاه

مهدی فتحی بعد از ظهر پنج شنبه در نشست خبری که به منظور اطلاع رسانی در خصوص برنامه و اهداف کنگره بین المللی هیپنوتیزم بالینی در محل هتل پارس مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امسال در حالی دومین دوره کنگره هیپنوتیزم بالینی را برگزار می کنیم که سال گذشته این کنگره با بازخورد بسیار خوبی از جانب جامعه علمی کشور و خارج از کشور روبرو شد.

دبیر کنگره بین المللی هیپنوتیزم بالینی با اشاره بر لزوم گسترش و معرفی هرچه بیشتر علم هیپنوتیزم در بین جوامع علمی و همچنین عامه مردم بیان کرد: علم هیپنوتیزم اگر همان گونه که در واقعیت وجود دارد در بین جوامع علمی و مردم شناخته شود می تواند در بسیاری از بیماری ها و در جریان فرایند درمان بیماران در علومی همچون روان پزشکی، داندانپزشکی و روانشناسی بالینی تاثیر مثبتی داشته باشد.

فتحی اظهار کرد: در جریان برگزاری این کنگره ۱۲ کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد و ۱۲ نفر نیز به ایراد سخنرانی و بیان نظرات علمی شان خواهند پرداخت. وی افزود: امسال ۱۲۰ مقاله به دبیرخانه کنگره رسیده است که ۸۰ مقاله پوستر ارائه خواهد شد ضمن اینکه ۳۲ سخنرانی علمی نیز در پنج پنل برگزار خواهد شد. دبیر کنگره بین المللی هیپنوتیزم بالینی در ادامه با اشاره به برداشت های ناصحیحی که در بین عامه مردم نسبت به هیپنوتیزم وجود دارد گفت: هیپنوتیزم در بین عامه مردم در کنار شیادی قرار گرفته است که این ناشی از ذهنیت اشتباهی است که توسط برخی رسانه ها و همچنین برخی از فیلم های داخلی و خارجی به جامعه القاء شده است.

فتحی بیان کرد: هیپنوتیزم یک فن است که باید از جانب اهل فن تایید شده باشد و یکی از مجراهای درست گسترش این علم ورود آن به عرصه دانشگاهی کشور است و ما قصد داریم این علم را وارد رشته های دانشگاهی کنیم.

وی گفت: انجمن علمی هیپنوتیزم ایران از سال ۸۰ به صورت رسمی در وزارت بهداشت پذیرفته شد. دبیر کنگره بین المللی هیپنوتیزم بالینی بیان کرد: این انجمن در طی سال های گذشته موفق شده به هفت هزار نفر به صورت علمی هیپنوتیزم را آموزش دهد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد