جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۳:۱۵
کد مطلب: 17932
۱

ارائه مدل سه بعدی قلب برای درک تأثیر استرس

2 مهندس از یک شرکت فناوری در هندوستان یک مدل سه بعدی از قلب ارائه داده اند که به پزشکان این امکان را می دهد تأثیر استرس را روی بافت این عضو حیاتی بدن درک کنند.
به گزارش مهر، مدل سه بعدی قلب که توسط مهندسان شرکت فناوری اینفوسیس ارائه شده، عملکرد قلب را به ویژه تغییر شکل و القای استرس را روی بافت در نتیجه انقباض و انبساط قلب شبیه سازی می کند.
هدف از ارائه این مدل سه بعدی کمک به پزشکان برای بهبود درک مکانیسم قلب و اجرای تحقیقات روی پارامترهای مختلف تأثیرگذار روی قلب است. آنیرودا آمبوگکار مهندس تحلیلگر و داتاترایا پارل مهندسان بخش زیست پزشکی این شرکت هستند. آنها اظهار داشتند که در شرایطی که بیماریهای قلبی در هندوستان مهمترین عامل مرگ و میر تلقی می شود، ما قصد داشتیم سناریو نزدیک به واقعیتی ارائه کنیم تا درک پزشکان از پیچیدگی اختلالات قلبی ارتقا یابد. ما از آناليز اجزاي محدود، طراحی با کمک رایانه و تکینک های مهندسی استفاده کردیم، هدف اصلی درک استرس و شکل گیری الگوهای بافتهایی بود که در معرض فشار قرار گرفته اند که این امر با استفاده از ابزارها و مفاهیم مهندسی مکانیک صورت گرفت.
پارل که پیشتر در یک مرکز تحقیقات اتمی در هندوستان کار می کرد اظهار داشت: چالش تولید این مدل نیاز برای ترکیب دانش آناتومی و پزشکی همگام با تجربه مهندسی بود. ما در این فرآیند با رادیولوژیستها و کارشناسان پزشکی همکاری داشتیم تا عملکرد قلب، تصویربرداری پزشکی و مدل سازی سه بعدی را درک کنیم. متخصصان قلب اظهار داشتند که تحلیل مهندسی از قلب به درک بهتر مکانیسمهای قلبی کمک می کند.
این امر به تولید دستگاه های قلبی که می تواند دستگاه های کاشته شده در قلب را ارزیابی کند نیز یاری می رساند تا سوء عملکرد آنها به سرعت تشخیص داده شود و راهکارهای مختلف ارزیابی شوند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!