سه شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ - 30 May 2023
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۰:۵۰
کد مطلب: 18077
۱

چرا زود به بعضی ها بر می خورد؟

اطلاعاتی که ما هر روز از محیط اطرافمان می گیریم همان اطلاعاتی اند که واقعی فرض شان می کنیم و به عنوان سند و مدرک دائم به آنها ارجاع می دهیم.
اطلاعات اول از راه بینایی، شنوایی یا سایر حواس دریافت می شوند سپس به مغر فرستاده و در آنجا پردازش می شوند. پردازش اطلاعات در مغز فرآیند پیچیده ای دارد تجربه های قبلی، دانسته ها و باورها روی آن تاثیر می گذارند و خلاصه آن چه در نهایت به سطح هوشیاری ما می رسد نتیجه این پردازش هاست. باور کردنش ساده نیست اما در واقع آن چه ما فکر می کنیم خيلي وقت ها با واقعیت محض تفاوت محسوسی دارد.

کافی است خاطرات خود را با اطرافیانتان مرور کنید و ببینید که هر فردی برداشت متفاوت دارد. بعضی ها چیزهایی را به یاد می آورند که شما اصلا به خاطر ندارید و بعضی از حرف هایی که شما مطمئنید شنیده اید، توسط دیگران انکار می شوند.

وقتی خطاهای شناختی خود را بشناسیم می توانیم مچ خودمان را به موقع بگیریم و اجازه ندهیم اطلاعاتی که به دستمان می رسد تحریف شده باشد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
کشف تاثیر استرس محل کار روی تایپ‌ کردن
اضطراب با بدن زنان چه می‌کند؟
روش‌های غلبه بر استرس امتحانات
نشانه های روابط عاشقانه ناکارآمد وسمی کدامست ؟
معنویت در حل مشکلات روانی بیرون‌زاد راهگشاست
تعریف و طبقه بندی کودکان استثنایی
اعلام ضوابط کارورزی، برگزاری کارگاه و دوره‌های توانمندسازی روانشناسی
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند