پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۴:۲۹
کد مطلب: 18113
۲

دانشگاه‌های برتر آسیا در سال 2013

این رتبه‌بندی هر ساله از سوی موسسه بین‌المللی کیواس که یکی از مشهورترین و معتبرترین موسسات رتبه‌بندی موسسات آموزشی در جهان است، اعلام می‌شود.
در این رده‌بندی دانشگاه علوم و فن‌آوری هنگ کنگ در رتبه نخست قرار گرفت ضمن اینکه دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) و دانشگاه هنگ کنگ (UHK) در رده دوم قرار گرفتند.
بنابر اعلام موسسه بین‌المللی کیواس، در رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا در سال 2013 میلادی، از چین 75 دانشگاه موفق به کسب رتبه شده‌اند و به این ترتیب این کشور بیشترین تعداد دانشگاه‌های برگزیده در این رده‌بندی را داشته است. پس از آن کشورهای ژاپن و کره جنوبی به ترتیب با 71 و 49 دانشگاه، بیشترین تعداد دانشگاه‌های برگزیده را در این رتبه‌بندی به خود اختصاص می‌دهند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه کیواس، از سوی دیگر کشورهای ویتنام، سریلانکا و بنگلادش با داشتن تنها یک دانشگاه در جمع 300 دانشگاه برتر آسیا، کمترین سهم را به خود اختصاص داده‌اند. در این رده‌بندی کشورهای تایوان با 29، مالزی با 18، تایلند با 12 و هندوستان و اندونزی با 11 دانشگاه جزو کشورهای فعال در جمع 300 دانشگاه برتر آسیا هستند.
نکته قابل توجه در این رده‌بندی حضور هفت دانشگاه پاکستانی در جمع 300 دانشگاه برتر آسیایی است که از این تعداد نیز سه دانشگاه در رده‌بندی جهانی که از سوی همین موسسه اعلام می‌شود در جمع 200 دانشگاه برتر جهان در رشته‌های کشاورزی و جنگلداری حضور دارند.

همچنین دانشگاه‌های «سانتو توماس» در فیلیپین و «یونگنام» در کره جنوبی نیز به طور مشترک رتبه 150 را در بین برترین دانشگاه‌های آسیا در سال 2013 کسب کردند.
بنابراین گزارش موسسه کیواس در سنجش اعتبار دانشگاه‌ها جهت اعلام رتبه آنها، هفت فاکتور را مورد ارزیابی قرار می‌دهد که شامل اعتبار اعضای هیئت علمی، اعتبار کارکنان، تعداد مقالات در هر دانشگاه، تعداد فراخوان مقالات، تعداد دانشجویان دانشگاه، تعداد اعضای هیئت علمی دارای مدرک دکتری و حضور فعال در فضای مجازی و اینترنت هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن