سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۹۲ / ۱۵:۰۳
کد مطلب: 18506
۱

چنددرصددختران‌باخانواده‌راحت نیستند؟

طبق تحقیقات وزارت بهداشت فاصله گرفتن بین نوجوان و والدین می‌تواند زمینه ساز رفتارهای پرخطر باشد و آمارها نشان می‌دهد ۵۹ درصد دخترهای جامعه ما و ۴۰ درصد پسرها با خانواده احساس راحتی نمی‌کنند.
به گزارش میگنا، گلایل اردلان، رئیس اداره سلامت نوجوانان و جوانان وزارت بهداشت در گفت‌وگو با فارس فاصله افتادن بین نوجوان و جوان با والدین را یکی از مشکلاتی عنوان کرد که در جامعه ممکن است زمینه رفتارهای پرخطر را ایجاد کند.
وی گفت: در تحقیقاتی که انجام داده‌ایم 39.4 درصد پسرها ابراز کرده‌اند که در صحبت کردن با پدرهایشان احساس راحتی نمی‌کنند و این مقوله در دخترها به بالای 59 درصد رسیده است.
به گفته اردلان محکم‌ترین حامی برای نوجوان و جوان خانواده است و پدر نفش پررنگ‌تری و مهمتری را در این میان ایفا می‌کند.
اردلان با تأکید بر اینکه این آمارها ما را بر آن می‌دارد که نه تنها باید روی نوجوان و جوان کار کنیم بلکه باید آموزش والدین را هم در این زمینه بر عهده بگیریم اذعان داشت: وزارت بهداشت به تنهایی نمی‌تواند وارد این مسئله شود بلکه دستگاه‌های دیگر نیز باید ما را در این زمینه یاری کنند.
وی از توزیع یکسری متون آموزشی برای ارتباط گرفتن والدین با فرزندان از طریق شهرداری و فرهنگسراها خبر داد و گفت: همچنین با استفاده از ظرفیت رابطان و مراقبان بهداشتی در فرهنگسراها یکسری کلاس‌های آموزشی برای ارتباط والدین با فرزندان برگزار می‌شود.
رئیس اداره سلامت نوجوانان و جوانان وزارت بهداشت با اشاره اینکه برای همگانی شدن هر طرح ابتدا باید آن را به طور آزمایشی اجرا کرد تا کم و کاستی‌ها برطرف شود افزود: دوره‌های آموزشی را با بهره‌گیری از رابطان بهداشتی برای ارتباط گرفتن والدین با نوجوانان و جوانان در دانشگاه علوم پزشکی البرز به صورت پایلوت اجرا کردیم.
به گزارش فارس، رفتارهای پرخطر جنسی،‌مصرف سیگار و فاصله گرفتن نوجوان از خانواده از جمله عواملی است که رفتارهای پرخطر را در قشر نوجوان و جوان تشدید کرده وزارت بهداشت همواره نسبت به آن هشدار داده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند.