چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۴ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۲:۲۲
کد مطلب: 18658
۱

غذاهای تپش آور را بشناسید!

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان در جدیدترین بررسی های خود بر روی افراد سالمندو بیمار قلبی دریافته اند که خوردن بعضی از غذاها در این افراد باعث تپش قلب می شود. گفتنی است، تپش قلب بیش از حد به دلیل نارسایی قلبی می تواند زمینه ساز تولید لخته ی خون و سکته ی مغزی شود.
بررسی ها نشان می دهند، از جمله مواد غذایی و نوشیدنی هایی که باعث تپش قلب می شود،عبارتند از مصرف زياد نوشابه، مقادير زیاد پنیر و قهوه. مواد شیمیایی خاص مانند تیدامین که در موادغذایی وجود دارد می توانند باعث تحریک غدد فوق کلیوی شود که در نهایت باعث بالا رفتن فشار خون شده و این فشار خود بر قلب تأثیر می گذارد و باعث آریتمی قلب می شود.
پزشکان توصیه می کنند تا افراد سالمند در صورت خوردن نوع خاص از غذاها و احساس تپش قلب از خوردن آنها تا حد ممکن اجتناب کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای کشتی های ساکن، موج های دریا تصمیم می گیرند!