خشم و پرخاشگري مانعي براي بهبود بيماري هپاتيت است

وي با بيان اينكه بيماران هپاتيت نبايد خشم خود را به درون هدايت و درباره مشكل خود با ديگران صحبت كنند، اضافه كرد: اين افراد سعي كنند ورزش مورد ع?قه خود را جزو زندگيشان قرار دهند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان داشتن افكار مثبت و انديشه هاي معنوي را در كنترل خشم موثر دانست و اظهار كرد: تغذيه درست و پيروي از يك رژيم متعادل در سلامت جسم و روان مفيد است.
وي با تاكيد بر اينكه خشمي كه به سمت درون هدايت شود باعث ايجاد افسردگي مي شود، افزود: ع?ئم افسردگي تغيير در عادات خواب و خوراك، انزوا طلبي، اشكال در تمركز، علاقه نداشتن به فعاليت هايي كه در گذشته باعث نشاط مي شد، احساس پوچي، افكار خودكشي، غمگيني و گريه مداوم و بي دليل است.
اين متخصص بيماري هاي عفوني به اين افراد توصيه كرد كه مراجعه به يك روانپزشك حاذق كه به بيماري و شرايط آنها اشراف داشته باشد بسيار كمك كننده است.
وي با بيان اينكه بيماران مبتلا به هپاتيت بايد افكار مثبت را در درون خود تقويت كرده و نگرش منفي را دور سازند، گفت: آنها بايد فكر مثبت را در درون خود نهادينه كنند زيرا بهترين دارو، ديد مثبت است.
عطايي تصريح كرد: پيوستن به گروههاي حمايت كننده و صحبت درباره ترس ها و شادي ها با ديگر بيماران بسيار موثر است. ششم مرداد به عنوان روز جهاني هپاتيت نامگذاري شده است.
مرجع : خبرگزاری فارس