شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۲ / ۱۵:۳۹
کد مطلب: 20032
۰

پیام نور رقیب دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی ها نیست

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: چالش هایی منعکس می شود مبنی بر اینکه دانشگاه پیام نور مانع رشد دانشگاه های غیرانتفاعی و آزاد اسلامی شده است که این دور از انصاف است. دانشگاه پیام نور در جاهایی رشد کرد که خلاء آموزشی وجود داشت و نقاطی را پوشش داد که حضور دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی در آنجا کمرنگ بود.

به گزارش مهر، حسن زیاری گفت: دانشگاه پیام نور تاکنون در چارچوب مقررات و قوانین وزارت علوم و دفتر شورای گسترش حرکت کرده و هر جا که رشته ای دایر یا دانشجویی پذیرش شده مطابق با قانون بوده است.
وی به اساسنامه این دانشگاه اشاره کرد و افزود: در اساسنامه دانشگاه شیوه آموزشی حضوری، نیمه حضوری و باز همچنین پذیرش دانشجو در تمامی مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری قید شده است.

به گفته رئیس دانشگاه پیام نور، دانشگاه پیام نور با پوشش دهی بیش از یک میلیون دانشجو بحث عدالت اجتماعی را در آموزش عالی برقرار کرده است. این دانشگاه با بومی گزینی دانشجو از لحاظ فرهنگی وضع بسیار مطلوبی دارد و بسترهای ادامه تحصیل را برای جوانان و به وِیژه دخترانی که به دلیل مشکلات خانوادگی به دانشگاه های دور از محل زندگی خود نمی رفتند، فراهم کرده است.

وی اضافه کرد: هم اکنون شرایطی در دانشگاه پیام نور به وجود آمده که امکان دسترسی به آموزش عالی برای مخاطبان این دانشگاه در سراسر کشور فراهم شده است.
زیاری گفت: دانشگاه پیام نور در دولت نهم در بعد کمی رشد داشت اما در طول دولت دهم و در چهار سال گذشته در بحث کیفی ارتقای چشمگیری داشته است و این دانشگاه با جذب هیات علمی در جهت اصلاح هرم اعضای هیات علمی این دانشگاه کوشید و هم اکنون نزدیک به 4 هزار عضو هیات علمی در دانشگاه خدمت می کنند.

زیاری گفت: هم اکنون سرانه آموزشی دانشگاه 1.6 مترمربع است و درصدد هستیم این سرانه به 2.5 مترمربع برسد. وی با عنوان اینکه قطعا کاستی هایی نیز وجود دارد، اظهار داشت: مشکلات و کاستی ها با برنامه ریزی های هدفدار و رو به جلو قابل حل هستند و دانشگاه پیام نور در حال حاضر در مرحله ای قرار گرفته که می تواند جهشی فوق العاده در عرصه پژوهشی بردارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.