يکشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۲ - 26 Mar 2023
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۲ / ۱۲:۵۲
کد مطلب: 20310
۰

آیا می‌دانید چرا در مراسم سوگواری از "خرما" استفاده می‌شود؟

دکتر مسعود مشایخی، متخصص طب سنتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: در مراسم سوگواری غم و اندوه فراوان در عزاداران باعث می‌شود طبع این افراد سرد و مرطوب شود به همین دلیل توصیه می‌شود برای بهتر شدن حال عزاداران طبع آن‌ها تعدیل شود.
وی افزود: بهترین راه برای تعدیل شدن حال این افراد اصلاح خوراک به وسیلهٔ "خرما" و حلوا است. خوردن این دو نوع خوراک باعث می‌شود طبع سرد و مرطوبی که برای فرد ایجاد شده است تا حدی معتدل شود و شرایط موجود را تحمل کند.
وی خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود برای پذیرایی در مراسم سوگواری از پلومرغ استفاده نشود زیرا سرد بودن برنج مرغ و زرشک باعث می‌شود شرایط پیش آمده برای عزاداران سخت‌تر شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چگونه از زندگی پس از بازنشستگی لذت ببریم؟
خودکشی می‌تواند در میان نوجوانان واگیر شود
از سندرم قلب تعطیلات چه می‌دانید؟
پیامدهای مخرب مقایسه کردن بر روح و روان کودکان
۴ تکنیک موثر در مواجهه با رفتار بد کودک
ویژگی‌های یک برنامه‌ریزی موفق چیست؟!
آیا ۶ ساعت خواب شبانه کافی است
درمان راه حل مدار اضطراب اجتماعی
تفاوت‌های اختلال دوقطبی و اختلال شخصیت مرزی
قاطعیت در تصمیم‌گیری و یا انعطاف پذیری؛ کدام راه‌حل بهتری است؟!
معیارهایی برای انتخاب یک مرکز مشاوره روا‌‌نشناسی ایده‌آل!
چه چیزی ما را در زندگی بیشتر شاد می‌کند؟/ نتایج تحقیقات را بخوانید
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد