جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۲ / ۲۱:۳۴
کد مطلب: 20419
۰

غذاهای شادی آور!

غذاهای شادی آور!
با این خوراکی‌های "شادی‌بخش" آشنا شوید و با گنجاندن آن‌ها در برنامه غذایی خود، در 100 ساعت آینده شادابی بیشتري را تجربه کنید.

هم انرژی، هم شادی
موز: "موز" منبعی غنی از پتاسیم و منیزيم است. این 2 ماده شل‌کننده طبیعی عضلات و آرام بخش هستند. علاوه بر این موز حاوی ماده‌ای به نام آمنیو اسید تریپتوفان است. این ماده كه در مغز به HTP 5 تبدیل می‌شود باعث افزایش تولید سروتونین و "ملاتونین" می‌شود. این میوه انرژی زیادی هم در بدن تولید می‌کند.

ضد افسردگی
ماهی: ماهی منبع غنی از چربی‌های "امگا 3" و حاوی ویتامین‌های گروه B به ویژه‌ 6B و 12B است. این ویتامین‌ها برای مقابله با استرس بسیار مفید هستند. ویتامین 12B یكی از مهم‌ترین مكمل‌ها برای ساخت سروتونین است و كمبود آن می‌تواند باعث افسردگی شود.

تلخ بهتر است
شکلات: ماده شادی‌بخش "شکلات" در دانه کاکائو است. بنابراین برای اینکه جلوی "چاقی" را بگیرید بهتر است شکلات تلخ مصرف کنید. "کاکائو" سرشار از تریپوفان است. ماده‌ای که به تولید سروتونین منجر می‌شود. علاوه بر این شکلات از مقدار هورمون استرس کم كرده و آشفتگی‌های بیوشیمیایی مربوط به استرس را متعادل می‌کند.

خواب‌آور طبیعی
ماست و شیر: اکثر مواد لبنی حاوی ماده‌ای به نام "تیروسین" است. این ماده میزان سروتونین را در مغز افزایش می‌دهد. شیر دارای "تریپوفان" است و سروتونین آزاد می‌کند و استرس را كاهش داده و فرد را آرام می‌کند. علاوه بر این شیر "کلسیم" زیادی دارد. ماده‌ای که خواب را زیاد می‌کند.

شادی گیاهی
کلم بروکلی: این ماده مخصوصا وقتی به "پاستا"، برنج یا سالاد افزوده می‌شود، تاثیر معجزه‌آسایی در ایجاد "شادی" دارد. "كلم بروكلی" سرشار از ویتامین‌های گروه B است كه به كاهش ترس، اضطراب، نگرانی و استرس و حتی افسردگی كمك می‌كنند. فیبر موجود در این سبزی نیز برای مقابله با یبوست و "سندرم روده تحريك‌پذیر" مفید است. این سندرم بر اثر استرس بلندمدت به وجود می‌آید.

خلق‌تان را تنظیم کنید
بادام: "بادام" سرشار از ویتامین B2، ویتامین E، منیزیم و روی است. ویتامین‌های B و "منیزیم" تاثیر بسزایی در تولید سروتونین دارند و به همین دلیل می‌توانند خلق انسان را تنظیم كنند و استرس را تسكین دهند. بادام می‌تواند با برخی از اثرات منفی "استرس" هم مقابله كند.

منبع: مجله سيب سبز
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!