چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۲ / ۲۲:۰۶
کد مطلب: 20537
۰

زنان منزوی مستعد اختلال روانپریشی پس از زایمان هستند

حمید پور شریفی در گفت‌وگو با فارس، درباره سایکوز (روانپریشی) پس از زایمان گفت: سایکوز پس از زایمان، اختلالی است که با شخصیت ارتباط دارد و ماهیت آن با افسردگی پس از زایمان متفاوت است.
وی افزود: زایمان فرآیندی استرس‌آمیز است که فرد را نیازمند فرآیندی مقابله‌ای با آن می‌کند. عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره اظهارداشت: در صورتی که زنان باردار توان مقابله با استرس ناشی از زایمان را نداشته باشند و از طرفی دارای شخصیت شکننده باشند دچار روانپریشی پس از زایمان می‌شوند.
وی تصریح کرد: انزوای شدید، پرهیز از روابط اجتماعی و افکار بدبینانه فرد را مستعد سایکوز پس از زایمان می‌کند. پورشریفی افزود: معمولاً افراد منزوی و دوری گزین وقتی در شرایط استرس آمیز قرار بگیرند دچار حمله سایکوتیک (روان‌پریشانه) می‌شوند.
عضو انجمن علمی روانشناسیی بالینی گفت: کنترل و مدیریت استرس پیش از زایمان و داشتن مهارت‌های اجتماعی زمینه ابتلا به سایکوز پس از زایمان را از بین می‌برد.
پورشریفی ادامه داد: اگر زنان پیش از بارداری به مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی توجه کنند و از انزوا و گوشه نشینی بپرهیزند می‌توانند از بروز این اختلال جلوگیری کنند. این متخصص بهداشت روانی درباره راهکارهای درمانی گفت: به طور قطع دارو درمانی و روان‌درمانی باید به موازات هم انجام شود.
وی افزود: به دلیل تغییراتی که در انتقال دهنده‌های شیمیایی به وجود می‌آید باید دارو درمانی در نظر گرفته شود، ضمن اینکه روان درمانی می‌تواند در بهبود روابط اجتماعی و آموزش مهارت‌های ارتباطی موثر باشد.
یک روانشناس خاطرنشان ساخت: انزوا و فقدان مهارت‌های اجتماعی عواقب خطرناکی دارد که در زنان باردار می‌تواند به سایکوز یا روانپریشی پس از زایمان منجر شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد