رابطه افسردگي با نوشابه
به گزارش باشگاه خبرنگاران، بر اساس یک مطالعه و تحقیق کامل که در سال 1995 و 1996 بر روی 260000 نفر صورت گرفته و زیرنظر مؤسسه ملی بهداشت بوده است،ابتلا به افسردگی تا 30 درصد در این افراد بیش از سایر افراد که نوشابه نمینوشند است.
در واقع با تغذیه نادرست قند مغز از طریق قند مصنوعی نوشابه، مغز دیگر قدرت تشخیص قند طبیعی و مصنوعی را نخواهد داشت و بدلیل این که قند مصنوعی نمیتواند قند مغز را به میزان لازم تأمین کند، ضررهایی به مغز وارد میکند که به مرور زمان میتواند با "افسردگی" بروز پیدا کند.
لازم به ذکر است؛ حتی آبمیوهها حاوی قند مصنوعی هم خطر ابتلا به "افسردگی" را افزایش میدهد.
در واقع با تغذیه نادرست قند مغز از طریق قند مصنوعی نوشابه، مغز دیگر قدرت تشخیص قند طبیعی و مصنوعی را نخواهد داشت و بدلیل این که قند مصنوعی نمیتواند قند مغز را به میزان لازم تأمین کند، ضررهایی به مغز وارد میکند که به مرور زمان میتواند با "افسردگی" بروز پیدا کند.
لازم به ذکر است؛ حتی آبمیوهها حاوی قند مصنوعی هم خطر ابتلا به "افسردگی" را افزایش میدهد.