پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۲ / ۰۰:۴۱
کد مطلب: 21697
۰

دارویی که "یادگیری" را آسان کرد

به گزارش باشگاه خبرنگاران، از یک سن خاص دیگر مغز ما نمی‌تواند مطالب را مانند دوران کودکی جذب کند؛ محققان موفق شده‌اند دارویی کشف کنند که موجب یادگیری بهتر در افراد می‌شود.
پروفسور «تاکائو هنش» استاد زیست شناسی مولکول ها و سلول‌ها در دانشگاه هاروراد گفت: اوایل فکر می‌کردم این توانایی فقط در دوران کودکی است اما در یک مطالعه‌ای که اخیرا در مجله مرز منتشر شد ،دکتر «تاکائو هنش» گفته است، یک کپسول خاص قادر به مداوا است. این دارو برای امراض صرع به کار می‌رود.
«والپروئیک اسید» تثبیت‌کننده خلق و خوی معمولی برای افراد مبتلا به صرع است. زمانی که این ماده آزمایش شد پژوهشگران متوجه شدند این دارو موجب می‌شود مغز جوان شود و مهارت‌ها و اطلاعات را به طور طبیعی جذب کند. پژوهشگران قبلا متوجه موادی شده بودند که قادر به همان نتایج در موش‌ها بودند. بعدها همین کار را روی انسان انجام دادند و داروی اسید والپروئیک را برای گروهی از جوانان تجویز کردند که هیچکدام با موسیقی آشنایی نداشتند. این گروه ابتدا به دو قسمت تقسیم شدند. یک قسمت مواد واقعی را دریافت کردند و گروه دیگر تنها از داروهای ساده استفاده می‌کردند. سپس از آن‌ها خواسته شد یک سری تمرینات موسیقی را گوش دهند.

بر اساس این مطالعه کسانی که والپروئیک استفاده کرده بودند نت‌های موسیقی را بهتر یاد گرفتند تا کسانی که با داروهای ساده آزمایش شده بودند. «هنش» گفت این نتایج قابل توجه هستند.
افراد بزرگ سالی که هیچ آشنایی با موسیقی نداشتند در این مطالعه با موسیقی آشنا شدند و یادگرفتند. این مطالعه خیلی از درها را باز می‌کند و نشان می‌دهد، یک دارو کاربردهای دیگر نیز دارد تا حدی که دارویی ساده می‌تواند مغز را تغییر شکل دهد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...