شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ / ۰۱:۱۴
کد مطلب: 22136
۱

ارزیابی برنده جایزه نوبل‌ فیزیک از وضعیت علمی ایران

ارزیابی برنده جایزه نوبل‌ فیزیک از وضعیت علمی ایران
به گزارش باشگاه خبرنگاران،پروفسور لگت، برنده جایزه نوبل فیزیک در این نشست گفت: دانش علمی دانشجویان و اندیشمندان ایرانی که با وجود کمبودها تحقیقات بسیار خوبی را در زمینه‌‎های مختلف انجام می‌دهند مرا شگفت زده کرده است. همچنین سئوالات بسیار خوبی که در کنفرانس ابررسانایی توسط حاضرین در جلسه پرسیده شد، مرا تحت تاثیر قرار داد.

پروفسور لگت انجام دادن پژوهش‌های صادقانه و به دور از هر گونه جانب داری را از مسئولیت‌های دانشمندان دانست. علاوه بر این وی گفت: یک دانشمند باید به خوبی دیگران را آموزش داده و باید آنچه را انجام می‌دهد برای دیگران به وضوح توضیح دهد. وی با اشاره به تاثیر دانش در فرهنگ جامعه گفت: در 300 سال گذشته می‌توان گفت علم و دانشمندان نقش بسیار مهمی را در شناخت انسان از خود و جهان هستی داشته‌اند.

علاوه بر این علم تلاش کرده است ارتباط انسان با جهان هستی را توضیح دهد که این امر تا حد زیادی تصور انسان‌ها را از خود و محیط پیرامونشان تغییر داده است.
نقش پررنگ ایران باستان در توسعه علم جهانی، موضوعی بود که پروفسور پاول چو در این نشست خبری به آن اشاره و به دنبال آن اظهار امیدواری کرد که در آینده نیز دوباره کشورمان بتواند به جایگاه خود در توسعه علم جهانی باز گردد. همچنین هر سه میهمان خارجی حاضر در نشست از شور و اشتیاق دانشجویان و اساتید ایرانی در دانشگاه شریف اظهار شگفتی کردند.

پروفسور چو به نقش برجسته علم در حداقل 200 سال اخیر اشاره کرد و گفت علم و فناوری تاثیر بسیار مهمی بر اقتصاد و سلامت مردم می‌گذارند. پروفسور پیکت نیز وضعیت آموزش در ایران را سطح بالا ارزیابی و اعلام کرد و گفت: حالا زمانی است که همکاری های بین‌المللی باید گسترش پیدا کند.

وی در این باره اضافه کرد: وضعیت آموزش در ایران به نظر بسیار خوب می رسد و دانشجویان ایرانی در توانمندی، چیزی کمتر از سایرین ندارند ولی لازم است این سطح علمی با انجام تحقیقات، پشتیبانی شود.
پیکت به سایه سنگین مسایل سیاسی بر روی روابط علمی آمریکا و ایران اشاره کرد و گفت: اندیشمندان دو کشور به خصوص در چند دهه اخیر شناخت کمی از یکدیگر دارند و چهره رسانه‌ای ایران و مسایل سیاسی باعث ایجاد دیدگاه‌های نادرستی شده و من در این سفر که با هدف شناخت بیشتر ایران انجام دادم، چهره متفاوتی از ایران را مشاهده کردم.

پروفسور پیکت همچنین ابراز امیدواری کرد که ارتباط بین دانشگاه‌های ایران و آمریکا بیشتر مد نظر قرار گیرد. وی در تبیین نقش علم و فرهنگ گفت: دانشمندان باید اطلاعاتی را تهیه کنند که به تصمیم سازان برای بهبود وضع جوامع انسانی کمک کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم