شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۲:۴۸
کد مطلب: 22328
۰
متخصص گوش و حلق و بینی تشریح کرد

تفاوت سردرد ناشی از هوای سرد و سینوزیت

تفاوت سردرد ناشی از هوای سرد و سینوزیت
مهتاب ربانی اناری در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به پرسش شهروندان در صدای مشاوره سلامت در مورد بیماری سینوزیت اظهار داشت: سینوزیت یا به عبارت بهتر رینوسینوزیت به هر گونه التهاب در ناحیه بینی و سینوس‌های اطراف آن گفته می‌شود که می‌تواند حاد یا مزمن باشد.
متخصص گوش و حلق و بینی گفت: رینوسینوزیت حاد در جریان عفونت‌های ویروسی قسمت فوقانی دستگاه تنفسی دیده می‌شود. رینوسینوزیت ویروسی شایع‌تر از رینوسینوزیت باکتریایی است.
وی مهمترین علائم رینوسینوزیت را احساس گرفتگی بینی، احتقان بینی، وجود ترشحات چرکی از بینی یا ترشحات پشت‌ حلقی عنوان کرد و افزود: احساس فشار یا درد در ناحیه صورت یا دندان‌ها و همچنین تب نشانه‌ای از رینوسینوزیت است.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: نوع حاد رینوسینوزیت به دنبال سرماخوردگی‌های معمولی روی می‌دهد؛ به این صورت که در مدت 5 تا 7 روز بعد از شروع سرماخوردگی، بیمار احساس گرفتگی بینی و ترشحات پشت حلقی دارد که ترشحات غلیظ‌تر شده و بعضاً تغییر رنگ می‌دهند.

ربانی اناری ادامه داد: تغییر رنگ ترشحات بینی به تنهایی نشان‌دهنده سینوزیت باکتریایی که نیازمند آنتی‌بیوتیک است نمی‌باشد. استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران به باور عموم در مورد سینوزیت‌ اشاره کرد و گفت: عموم مردم سردردهایی که در مواجهه با هوای سرد رخ می‌دهد را سینوزیت می‌دانند؛ در حالی که این تصور اشتباه است و صرف وجود درد خصوصاً در ناحیه پیشانی در برابر هوای سرد نشان‌دهنده سینوزیت نیست.

وی افزود: در تشخیص رینوسیوزیت مزمن علاوه بر درد، وجود گرفتگی بینی یا ترشحات پشت حلقی و سپس تطبیق این علائم با تصویربرداری از سینوس‌ها لازم است.
این متخصص گوش و حلق و بینی خاطرنشان کرد: این نوع سردردهای منفرد در واقع نوعی از سردردهای میگرنی یا تنشی هستند که ارتباطی با عفونت سینوس‌ها ندارند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!