جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۱:۵۳
کد مطلب: 22486
۰

شناسایی یک تابلو اعلانات زیستی افسردگی در پسران نوجوان

شناسایی یک تابلو اعلانات زیستی افسردگی در پسران نوجوان
به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه کمبریج دریافتند که پسران نوجوانی که از ترکیبی از نشانه‌های افسردگی و سطوح فزآینده هورمون تنش کورتیزول برخوردارند، تا 14 برابر بیشتر از نوجوانان فاقد این ویژگیها احتمال ابتلا به اختلال افسردگی اساسی را دارند.

این یافته‌ها نشان می‌دهد که نوجوانان در آینده می‌توانند تحت غربالگری برای چنین نشانه‌هایی قرار گرفته و به افراد در معرض خطر بالا برای ایجاد استراتژیهای سازگاری و تناسب مغزی برای اجتناب از افسردگی کمک شود. افسردگی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های جهان بوده و بسیار هزینه‌برتر از بیماری قلبی یا سرطان است.

این بیماری بر حدود 350 میلیون فرد در سراسر جهان تاثیر گذاشته و در بدترین حالت می‌تواند زندگی بیماران را برای چندین دهه با افت روبرو کرده، بر روابط، کار و قابلیت عملکرد آنها تاثیر بگذارد. این حالت حتی می‌تواند منجر به خودکشی شود که خود به تنهایی عامل یک میلیون مرگ در سال است.

به گزارش سازمان جهانی بهداشت، برنامه‌های پیشگیری از جمله تقویت شناختی، مهارتهای حل مشکل در کودکان نشان‌ دادند که می‌توانند افسردگی را کاهش داده و مداخله زودتر موثرتر خواهد بود. تصور می‌شود که عوامل مختلف مانند ژنتیک، شیمی مغز، شیوه زندگی و تربیت بر ایجاد افسردگی نقش داشته باشند. محرکهای اصلی برای این بیماری می‌تواند شامل وقایع تنش‌زا در زندگی، بیماری پزشکی و سوءمصرف الکل باشد.

برای این پژوهش، محققان به بررسی سطوح کورتیزول در بزاق دو گروه بزرگ از نوجوانان پرداختند. آنها با استفاده از خوداظهاری در مورد نشانه‌های افسردگی مانند احساس ناراحتی و اضطراب و ترکیب آنها با نتایج کورتیزول، این نوجوانان را به چهار زیرگروه شامل افراد دارای سطوح طبیعی کورتیزول و نشانه‌های پائین افسردگی تا گروههای با سطوح بالاتر و علائم شدیدتر تقسیم کردند.
محققان با پیگیری این گروهها برای سه سال دریافتند که افراد حاضر در گروه چهارم بطور متوسط هفت برابر بیشتر از گروه یک احتمال ابتلا به افسردگی بالینی را داشتند. تحلیلهای ببیشتر نشان داد که پسرهای حاضر در گروه چهارم تا 14 برابر بیشتر از گروه اول در معرض افسردگی بالینی قرار داشتند.
نتایج این پژوهش در مجله مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...