پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ / ۰۸:۴۷
کد مطلب: 22895
۰

قلبتان به این سبد غذایی نیاز دارد

دکتر ناهید خادمی کار‌شناس بیماری‌های غیر واگیر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: با دقت در انتخاب نوع غذا‌ها می‌توانیم احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را پایین بیاوریم برای داشتن قلبی سالم‌تر باید فیبر بیشتری را در تغذیه روزانه خود جای دهیم، می‌توانیم با گرفتن فیبر از حبوبات، میوه‌ها و سبزیجات خطر ابتلا به حملات قلبی را پایین‌تر بیاوریم.

خادمی افزود: از سدیم کمتر استفاده کنیم اگر چه مقداری سدیم در رژیم غذایی نیاز داریم اکثر ما بیش از نیاز از این ماده استفاده می‌کنیم خوردن نمک کمتر باعث پایین آمدن فشار خون می‌شود که احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را نیز پایین می‌آورد پس از افزودن نمک اضافی به غذا‌ها جلوگیری کنیم.

وی در پایان اظهار داشت: کالری کمتر مصرف کنیم، وقتی بیش از حد نیاز کالری استفاده می‌کنیم وزنمان بالا‌تر خواهد رفت حتی اگر آن غذا‌ها فاقد چربی باشد، اضافه وزن یکی از عوامل ابتلا به بیماری‌های قلبی است پس سعی کنید که وزنتان را همیشه پایین‌تر از حد نرمال نگه دارید.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم