پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۵:۱۶
کد مطلب: 23090
۰
۱

آخرین مهلت ثبت نام در مدرسه ربات‌های انسان نما

به گزارش مهر، محسن بهرامی گفت: سومین دوره مدرسه بین المللی ربات های انسان نما تا 28 فرودین ماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود که در این مدرسه آموزش های تئوری و عملی به شرکت کنندگان ارائه می شود.
وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی 20 سال گذشته در حوزه رباتیک رشد خوبی را داشته است، افزود: آشنایی با روبوکاپ و لیگ ربات های انسان نما، ارئه آخرین دستاوردهای ربات های انسان نما، سخنرانی اساتید ملی و بین المللی و آموزش عملی و تئوری از مهم ترین محورهای برگزاری سومین دوره مدرسه بین المللی ربات های انسان نما است.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه مهلت ثبت نام در سومین دوره مدرسه بین المللی ربات های انسان نما از یک ماه گذشته آغاز شده است، تصریح کرد: دانشجویان و اساتید و صنعتگران تا 15 فروردین ماه مهلت دارند در این مدرسه ثبت نام کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: دوره اول مدرسه بین المللی ربات های انسان نما در قاره آمریکا و در کشور کانادا، دوره دوم این مدرسه در قاره اروپا و کشور آلمان برگزار شد و دور سوم این مدرسه در قاره آسیا و کشور ایران به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.

بهرامی خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در این مدرسه طی دو روز با حضور در آزمایشگاه های تخصصی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از نزدیک با آخرین دستاوردها علمی و تحقیقاتی این دانشگاه در حوزه رباتیک آشنا می شوند. وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه ربات های انسان نما قراردادهای صنعتی داشته است، افزود: حوزه ربات های انسان نما طی 5 تا 10 سال گذشته در زمینه های مختلف صنعتی، حضور در خانواده ها و اجتماع کاربرد خواهند داشت.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه از سال 64 در حوزه رباتیک فعالیت های علمی و تحقیقاتی انجام داده است و این امر نشان می دهد فعالیت های دانشگاه در حوزه رباتیک به سطحی از بلوغ علمی و کارایی رسیده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علیرضا
Iran, Islamic Republic of
خوب است
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شود،همان فرصت هایی است که توسط افراد عجوا رها می شود