دوشنبه ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 13 Jul 2020
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۶:۳۵
کد مطلب: 23173
۰

"افسردگی" را با این مکمل‌ها مهار کنید

دکتر حسین فردی فوق تخصص مغز و اعصاب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که برخی اختلالات جسمی و روحی ریشه در تغذیه نامناسب داشته و فقط مختص اختلالات ژنتیکی نیست.

وی افزود: در مواردی هم زمینه‌های ژنتیکی یک بیماری در کنار کمبودهای تغذیه‌ای می‌تواند موجب بروز سریعتر و شدیدتر این اختلالات آلزایمر و افسردگی شوند. این متخصص اظهار داشت: افرادی که به طور مرتب مکمل‌های امگا 3 یا مواد غذایی سرشار از امگا 3 مانند گردو، ماهی ساردین، قزل آلا و سالمون مصرف می کنند، بسیار کمتر از سایرین در معرض ابتلا به آلزایمر یا افسردگی قرار می‌گیرند.

فردی خاطر نشان کرد: بهتر است افراد با تجویز پزشک، کپسول‌های روغن ماهی را درست پیش از خوردن غذا یا بین آن مصرف کنند نا بهترین اثر را داشته باشد.

وی تاکید کرد: نتیجه مطالعات مختلف نشان داده که مصرف منابع غذایی و مکمل‌های حاوی اسیدهای چرب امگا 3 می تواند یکی از بزرگترین "عوارض دیابت" یعنی"افزایش سطح تری گلیسیرید خون" را تا حد زیادی کاهش دهد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دلایل جدی نگرفتن «کرونا» در جامعه از دیدگاه روانشناسی
زمان جديد برگزاری آزمون‌های ارشد و دکتری اعلام شد/کنکور تغییر نکرد
ریشه‌ محبت کردن در انسان چیست؟
ویژگی‌های رواندرمانگر ممتاز
نگاهی به نظریه فرانکل در روانشناسی دین
چه کنیم قضاوت دیگران برایمان مهم نباشد؟
بازار مکاره مشاوره‌های مجازی
ترامپ مانند دوران کودکی به دنبال جلب توجه است
نور خیابان بر خواب و سلامت روان نوجوانان تاثیر دارد
شرحی بر نظریه های رشد اخلاقی
چه کسانی احساس «شرم سمی» دارند؟
درباره‌ هورمون نوراپی‌نفرین و فواید آن
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد