پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۹ / ۰۶:۴۶
کد مطلب: 2330
۰
۱

جزئیات راه اندازی فوق لیسانس و دکتری مهارتی در دانشگاه علمی کاربردی

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در ارتباط با ارائه دوره های تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه گفت: ارزش تحصیلی دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه جامع علمی کاربردی دقیقاً مشابه تمام دوره هایی است که در دانشگاههای کشور وجود دارد.
عبدالرسول پورعباس در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: هم اکنون در حال طراحی حوزه های مهارتی دوره های تحصیلات تکمیلی هستیم تا بتوانیم علاوه بر مقطع کاردانی، مقاطع بالاتر را هم در این دانشگاه داشته باشیم ارزش تحصیلی این دوره ها دقیقا مشابه تمام دوره هایی است که در دانشگاه های کشور وجود دارد. وی افزود: دانشگاه علمی کاربردی یک دانشگاه مهارتی است و در حوزه آموزش نظری وارد نمی شود. سرپرست دانشگاه علمی کاربردی با بیان اینکه این دوره ها همراه با عناوین و اسامی ویژه خود و تا عالی ترین سطوح تحصیلی طراحی شده است، تاکید کرد: این سطوح با آموزش های نظری تطبیق داده خواهد شد و با آنها هم ترازی صورت خواهد گرفت. وی ضمن تاکید بر گره خوردن تمام رشته های دانشگاه علمی کاردبردی با مشاغل کشور، اظهار داشت: این رشته ها در واقع شغل محور هستند و کسی که در حوزه مهارتی فارغ التحصیل می شود و مدارج علمی را طی می کند زودتر و بهتر جذب بازار کار می شود. سرپرست دانشگاه علمی کاردبردی با مهارتی دانستن دوره های تحصیلات تکمیلی علمی کاربردی، ادامه داد: این حوزه، حوزه آموزش های مهارتی به شمار می آید و قصدمان این است که روی فناوریها تسلط ایجاد کنیم در حالی که در سایر دانشگاهها تسلط روی مبانی دانشگاهی صورت می گیرد. وی گفت: معمولا در دنیا نسبتی که در دوره های مختلف جذب می شوند به این شکل است که در دانشگاهها 70 درصد جذب حوزه مهارتی و 30 درصد جذب حوزه نظری می شوند ما نیز به طور طبیعی انتظار داریم متقاضیان از حوزه نظری وارد حوزه مهارتی شوند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Iran, Islamic Republic of
باسلاممی خواستم بدونم درحال حاضردانشگاه علمی کاربردی دوره های کارشناسی ارشدبرگزار می کند؟درصورت برگزاری،نحوه ثبت نام چگونه است؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...