سه شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۱ - 24 May 2022
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۶:۲۴
کد مطلب: 23458
۰

کودکان زیر پنج سال نباید این موادغذایی را بخورند!

پروانه کاظمی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: برنامه غذایی کودکان باید متنوع و حاوی 5 گروه غذای اصلی شامل: نان و غلات، میوه‌ها و سبزیجات، شیر و لبنیات،مغزها باشد.

وی افزود: همچنین می‌توان به منظور کاهش مصرف نمک از گذاشتن نمکدان در سفره خودداری شود و به جای نمک از چاشنی‌هایی نظیر: سبزیجات معطر تازه یا خشک شده برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک استفاده کرد. کاظمی تصریح کرد: از دادن انواع سس‌های چرب به کودکان باید خودداری شود.

همچنین می‌توان از سس‌های قرمز به جای سس‌های سفید استفاده کرد. این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: کودکان باید از مصرف سوپ‌های آماده، سس‌ها و محصولات فرآیند شده مانند همبرگر، سوسیس و کالباس خودداری کنند.

همچنین کودکان نباید موادغذایی چرب و یا شور مانند شیرینی خامه‌ای، پفک، چیپس، چوب‌شور و سایر تنقلات کم ارزش غذایی خودداری شود.
کاظمی همچنین افزود: کودکان می‌توانند به جای مصرف چیپس و انواع پفک، از مغزهای بدون نمک، ماست کم‌چرب، ذرت بدون نمک و سبزیجات خام استفاده شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

اعلام اسامی افراد غیر روانشناس فاقد مجوز
چرخهٔ پُرخوری‌های هیجانی را بشناسید
روانشناسی انتقام
آشنایی با گروه درمانی و مزایای آن
گربه‌های هم‌خانه یکدیگر را به نام می‌شناسند!
چرا نداشتن شریک زندگی باعث قضاوت زودهنگام مردم می‌شود؟!
۱۰ توصیه برای مقابله با عصبانیت
بررسی تاثیر حمایت اجتماعی بر سلامت روان
۱۷ مهارت ضروری که بچه‌ها باید یاد بگیرند
علائم شخصیت ضد اجتماعی
.افراد مبتلا به افسردگی بیشتر در اینستاگرام پست می‌گذارند
در هر خودکشی شش نفر به صورت مستقیم تحت تاثیر قرار می گیرند
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!