کودکان زیر پنج سال نباید این موادغذایی را بخورند!

وی افزود: همچنین میتوان به منظور کاهش مصرف نمک از گذاشتن نمکدان در سفره خودداری شود و به جای نمک از چاشنیهایی نظیر: سبزیجات معطر تازه یا خشک شده برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک استفاده کرد. کاظمی تصریح کرد: از دادن انواع سسهای چرب به کودکان باید خودداری شود.
همچنین میتوان از سسهای قرمز به جای سسهای سفید استفاده کرد. این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: کودکان باید از مصرف سوپهای آماده، سسها و محصولات فرآیند شده مانند همبرگر، سوسیس و کالباس خودداری کنند.
همچنین کودکان نباید موادغذایی چرب و یا شور مانند شیرینی خامهای، پفک، چیپس، چوبشور و سایر تنقلات کم ارزش غذایی خودداری شود.
کاظمی همچنین افزود: کودکان میتوانند به جای مصرف چیپس و انواع پفک، از مغزهای بدون نمک، ماست کمچرب، ذرت بدون نمک و سبزیجات خام استفاده شود.