جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۹
کد مطلب: 23685
۰

بیماری که شما را زود پیر می‌کند

به گزارش میگنا، محمدرضا برزگر متخصص پوست، مو و زیبایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: دیابت جزء شایع ترین بیماری‌ها، طبقه بندی می‌شود که در دو نوع 1 و 2 وجود دارد و زمانی که در 2 آزمایش پی در پی قند خون ناشتا بالاتر از 126 میلی گرم در دسی لیتر باشد، فرد مبتلا به بیماری دیابت شده است.

این عضو مرکز تحقیقات پوست دانشگاه شهید بهشتی عوارض پوستی در بیمارستان دیابتی را به صورت مستقیم در پوست و یا گرفتاری عروق پوستی بیان کرد و گفت: مشکلات ناشی از گرفتاری رگ‌های پوست به شکل آثار تخریب در رگ یا رشته‌های عصبی در پوست بروز می‌کند و گاهی این اثرات مخرب با همدیگر تاثیر ناگوار می‌گذارند.

وی یکی از شایع ترین مشکلات پوستی در بیماران دیابتی را بروز عفونت‌ها در پوست و ایجاد زخم عنوان کرد و اظهار داشت: زمانی که رگ‌های پوست آسیب دیده و خون رسانی دچار مشکل می‌شود، رشته‌های عصبی آسیب دیده نمی‌توانند پیام درد را به مغز برسانند و اگر جسم خارجی وارد پا شود، بیمار متوجه نشده و ممکن است دچار عفونت شود.

برزگر افزود:‌ توصیه می‌شود بیماران دیابتی هر شب لای انگشتان پا را از لحاظ وجود زخم بررسی کرده و در صورت مشاهده هر گونه جراحی، سریع نسبت به درمان اقدام کنند، چون در غیر این صورت زخم عفونی گسترش پیدا می‌کند و ممکن است حتی به استخوان برسد.

وی به اثرات دیابت روی پیری پوست اشاره کرد و گفت: زمانی که قند خون بالا است، باعث می‌شود سن جسمی بیمار نسبت به همسالان بالاتر نشان دهد و تمام مناطق بدن را درگیر کند.
این متخصص پوست و مو با بیان بیماری پوستی دیگر در بیماران دیابتی اظهار داشت: ممکن است تراکم مو در مناطقی از پوست به خصوص ساق پاها کم شده و گاهی باعث ریزش مو در ساق پا می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!