جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ / ۲۰:۴۵
کد مطلب: 23971
۰
۱

علائم سوءظن به همسر چیست؟

علائم سوءظن به همسر چیست؟
به گزارش میگنا، مظفر روحانی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به لزوم خود مراقبتی برای پیشگیری از اختلالات روانی اظهار داشت: مهمترین معضلی که در جوامع به ویژه جهان سوم وجود دارد نگرانی از انگ‌ خوردن بیماری اعصاب و روان است به همین دلیل افراد مشکلات خود را نادیده می‌گیرند اکثر آنها می‌دانند دردهای پراکنده، خشونت‌های بی‌دلیل یا کودکان بیش‌فعال دارند اما به متخصصان حوزه بهداشت روان مراجعه نمی‌کنند.

 

وی افزود: این در حالی است که بعضی بیماری‌ها خفیف هستند اما افراد از ترس انگ خوردن به متخصصان مربوط مراجعه نمی‌کنند تا آنها تبدیل به بیماری‌های مزمن می‌کنند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش تأکید کرد: خانواده‌ها باید به خود مراقبتی در حوزه بهداشت روان حرفه‌ای نگاه کنند وقتی کسی سوءظن دارد باید به روانپزشک یا روانشناس بالینی مراجعه کند زیرا این ویژگی علامت بدی برای اختلالات روانی است.

وی اذعان داشت: متأسفانه افراد به سمت خود درمانی پیش می‌روند برخی با سوء مصرف مواد مخدر، محرک و روانگردان‌ها اضطراب خود را درمان کرده و برخی دیگر هم با مصرف خواب‌آورها آن را کنترل می‌کنند.

رئیس هیأت مدیره انجمن حمایت از بیماران اسکیزوفرنیا با اشاره به مراجعه به روانپزشک و درمان اختلالات روانی گفت: یک تا دو درصد بیماری‌های روانی جزو اختلالات روان‌پریشی هستند و 98 درصد دیگر اختلالات خفیف هستند که قابل درمان است.

این متخصص حوزه بهداشت روان شناخت علایم اولیه در تشخیص و درمان اختلالات روانی را مهم عنوان کرد و افزود: قطعاً خانواده‌ها می‌توانند علایم اولیه اختلالات روانی را تشخیص دهند همانطور که اشاره شد 98 درصد اختلالات روانی جزو بیماری‌های خفیف بوده و با شناسایی علایم اولیه می‌توان آنها را درمان کرد. مثلاً کسی که بیش از حد اشیا را چک می‌کند یا رفتارهای تکراری انجام می‌دهد می‌تواند به اختلال وسواس مبتلا باشد یا کسی که صبح خسته است و نمی‌تواند سرکار برود باید به وجود افسردگی در خود شک کند.

رئیس هیأت مدیره انجمن حمایت از بیماران اسکیزوفرنیا درباره شناخت علایم اولیه اختلالات روان‌پریشی گفت: سوءظن همسران نسبت به یکدیگر، تماس‌های مکرر به همسر، دنبال او رفتن و پرسش‌های زیاد درباره کارهایی که می‌خواهد انجام دهد جزو علایم سوءظن یا حسادت است. گاهی افراد می‌گویند تو را دوست دارم و از شدت علاقه این کارها را انجام می‌دهم در حالی که این رفتارها علاقه نیست بلکه علامت سوءظن است پیامی که از این افراد صادر می‌شود این است که: «تو را کنترل می‌کنم زیرا به تو اعتماد ندارم».

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش مراقبت بیش از حد از خود را نشانه هذیان‌های گزند و آسیب دانست و اظهار داشت: برخی افراد مدام هذیان آسیب دارند و نگرانند که دیگران به آنها صدمه برساند.

وی افزود: انزوای زیاد، در جمع نبودن، قطع ارتباط با دوستان و گوشه‌نشینی جزو علامت‌های مهم اختلالات اعصاب و روان است. همچنین تیک‌ها علامت وسواس یا پیش‌زمینه اختلالات جدی بیماری‌های اعصاب و روان است.

رئیس هیأت مدیره انجمن حمایت از بیماران اسکیزوفرنیا اظهار داشت: خشونت‌های شدید بی‌دلیل در نوجوانان می‌تواند با شرایط سنی آنها ارتباط داشته باشد اما در افراد مسن‌تر می‌تواند علامت یک اختلال روان‌گسیختگی و روان‌پریشی باشد.

وی با اشاره به علایم اختلال دوقطبی (افسردگی - شیدایی) تصریح کرد: خلق بی‌ثبات و نشاط بی‌حد که با پرتحرکی، بی‌خوابی و ولخرجی همراه است علایم شایع اختلال دوقطبی است.

روحانی خاطرنشان کرد: خودمراقبتی با اصلاح این تفکر که نباید به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کرد میسر نیست.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

نادر
من شمردم حدود 100 جا رئیس رئیس آوردی خودت هم مشکل داری حتما درمان کن
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سلامتي هميشه با دارو بدست نمياد بيشتر اوقات از آرامش خيال آرامش قلب و روح مياد سلامتي با خنده و عشق مياد