جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - 8 Dec 2023
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۰۱:۳۶
کد مطلب: 24738
۲

اگر این ۴ نشانه را دارید دچار "اختلال دو قطبی" هستید

دکتر غلامرضا حاجتی، متخصص اعصاب و روان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: اختلال دو قطبی یک بیماری حاد است که در صورت بروز حمله حتما باید درمان شود.

وی با اشاره به اینکه این بیماری خلقی است، افزود: تنها یک درصد مردم دچار این بیماری می‌شوند که تحت تاثیر آن خلق و خوی بیمار دچار تغییر شده و موجب بروز اختلال رفتاری در فرد می‌شود.

وی افزود: این بیماری به دو دسته نوع یک، همراه با شیدایی و نوع ۲، همراه با افسردگی تقسیم می‌شود و عمدتا شروع این بیماری با تظاهر به شیدایی است. دکتر حاجتی تصریح کرد: حواس پرتی و پرش افکار به گونه‌ای که فرد نتواند یک گفتگو را به درستی پیش ببرد، عدم نیاز به خواب و فعالیت بیش از اندازه فرد از نشانه‌های بروز این بیماری است. همچنین خود بزرگ بینی، تحریک پذیری و پرخاشگری از دیگر نمودهای این بیماری است که در صورت مشاهده ۴ نشانه فرد شیدا و دچار اختلال دو قطبی محسوب می‌گردد و می‌بایست درمان او آغاز شود.

این متخصص مغز و اعصاب اضافه کرد: باید توجه داشت که در دوران نوجوانی سیری از تحولات، علائم و اختلالات رفتاری بروز می‌کند که ممکن است اشتبا‌ها بیماری تلقی شوند اما واقعیت این است که این تغییرات هورمونی بوده و غالباً گذراست.

حاجتی در خصوص راههای درمان این بیماری گفت: درمان اساسی اختلال دوقطبی، درمان دارویی در دوره بستری و پس از آن می‌باشد البته در موارد خاص از ECT یا‌‌‌ همان درمان با شوک الکتریکی نیز صورت می‌گیرد.
وی افزود: افراد مبتلا به این بیماری حدود ۱۰بار در زندگی مورد حمله قرار می‌گیرند که هر حمله ۳تا۶ ماه طول می‌کشد و در صورت تجربه شیدایی بیش از یک بار دوره درمان می‌بایست مادام‌العمر باشد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

تکنیک‌های ریختن آب سرد روی عصبانی‌ها
این احساس نشانه ضریب هوشی بالاتر است
هشدار؛ تروماهای کودکی را جدی بگیرید
فواید مشاوره روانشناسی
وسواس شده اید اگر این نشانه ها را دارید!
انواع هوش/ 16روش برای باهوش‌تر شدن
لینک ثبت‌نام و دریافت دفترچه آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران
فتحی آشتیانی:  آزمون صلاحیت حرفه‌ای نیاز به مطالعه هیچ منبعی ندارد
درخواست حذف مصاحبه نظام روانشناسی برای دریافت پروانه اشتغال!!
پیامد روانیِ جست‌وجوی موفقیت به‌ جای شادمانی
این ۶ سوال را قبل از خواب از فرزندتان بپرسید
چرایی خونسردی آدم‌ها با بالارفتن سن
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين