پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۱۴:۰۲
کد مطلب: 24791
۰

"پیکا" نام این عادات غیرمعمول خوردن است

سید اسدالله موسوی فوق تخصص خون و آنکولوژی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: شایع‌ترین کم خونی، کم خونی فقر آهن است که خانم‌ها در سنین بارداری از ۱۵ سالگی تا ۵۰ سالگی به کرات به فقر آهن و کم خونی ناشی از آن مبتلا می‌شوند.

وی افزود: کودکانی که در سنین رشد هستند، ممکن است به کم خونی فقر آهن مبتلا شوند به خصوص نوجوانانی که از غذا‌های فانتزی و فست فود استفاده می‌کنند، شانس ابتلا به کم خونی فقر آهن در آنها زیاد است و در افراد مسن و میانسال به علت بیماریهای دستگاه گوارش از جمله سرطان‌ها و زخم‌ها به این عارضه دچار می‌شوند.

موسوی تصریح کرد: کم خونی فقر آهن مانند بقیه کم خونی‌ها ممکن است که علائمی در افراد ایجاد کند که شامل ضعف و خستگی‌پذیری، عدم تحمل به فعالیت‌های معمول و فعالیت‌های ناشی از استرس مانند ورزش، کوهپیمایی و دویدن که ممکن است، خستگی زودرس ایجاد کند. این افراد در فعالیت‌هایی نظیر کارکردن، تند بالارفتن از پله دچار تنگی نفس و تپش قلب می‌شوند.

این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: درمان این بیماری از طریق قرص‌های حاوی املاح آهن با نمک‌های آهن صورت می‌گیرد و باید درمواردی که ضرورت دارد علت کم خونی بررسی شود ازجملهٔ این موارد بررسی دستگاه گوارش است که توسط پزشکان متخصص گوارش انجام می‌شود که با آندوسکوپی و کلونوسکوپی اقدام به تشخیص احتمالی از دست رفتن خون و ایجاد کم خونی فقر آهن می‌نمایند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن