سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۹ - 29 Sep 2020
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۵:۳۵
کد مطلب: 24978
۰

آلودگی هوا در کدام ترشی‌ها بیشتر است؟

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ سرکه یکی از اجزای اصلی در تهیه ترشی ها است که با اکسیژن هوا واکنش نشان می دهد و مواد و سبزیجات موجود در ترشی را آلوده به مواد سمی و مضر می کند.

بررسی ها نشان می دهند ترشی های صنعتی از آن جهت بهترند که با اکسیژن کمتری در ارتباط هستند و نگهداری آنها در یخچال باعث نابودی مواد سمی موجود در آنها می شود و مواد و سبزیجات موجود در آنها زمان بیشتری تازه می مانند.

نتایج مطالعات نشان می دهند، هنگامی که سرکه در هوای باز قرار می گیرد آنتی اکسیدان های مواد غذایی را از بین می برد و کلسیم موجود در میوه و سبزیجات را نیز نابود می کنند از این رو پزشکان هشدار می دهند خانواده ها نباید ترشی های باز را خریداری کنند و به نابودی دستگاه های بدنشان کمک کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایگو/ من و «سلامتِ روان»
فکر می‌کنید چقدر وسواس فکری دارید؟
راهنمای تغذیه بالینی بیماران مبتلا به کرونا
چگونه انتخاب رشته‌ای رایگان داشته باشیم؟
خبرچینی و تمسخر و اسکرین‌شات ممنوع!
اشتباهاتی که بعد از طلاق رُخ می‌دهد
نشانه‌ای که جزو ۱۰۰ علائم ویروس کرونا نیست
روزشمار هفته بهداشت روان اعلام شد
میزان خواب کودک در سنین مختلف
مشاوران مطرح زمینه های مختلف روانشناسی کدامند؟
رتبه اولی‌های کنکور چه رشته‌ای انتخاب می‌کنند؟+عكس
زمان آغاز انتخاب رشته کنکور اعلام شد
تنها مانع موجود بر سر شادماني و نشاط، اعتقاد شما به وجود مانع بر اين راه است. به همين دليل راه را اشتباه مي رويد و گرفتار مشكل مي شويد. الهی قمشه ای