شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۸:۰۰
کد مطلب: 24982
۱

حذف گرایش‌های کارشناسی روانشناسی از سال آینده

ارائه آموزه های روانشناختی در قرآن و حدیث
حذف گرایش‌های کارشناسی روانشناسی از سال آینده
به گزارش میگنا، علی فتحی آشتیانی در گفتگو با مهر در پاسخ به این سئوال که برخی دانشگاه‌ها مخالف حذف گرایش های روانشناسی در مقطع کارشناسی بوده و معتقدند که باید گرایش ها ارایه شود گفت: هر نوع تغییری با مخالفت‌هایی روبرو می شود من معتقدم در رشته کارشناسی روانشناسی یک جراحی انجام داده و گرایش‌ها را حذف کرده و آن را تبدیل به یک رشته کردیم.
وی با بیان اینکه انتظار داشتیم این مساله با مخالفت هایی روبرو شود، افزود: برای اینکه این مخالفت ها را به حداقل برسانیم و کار بازنگری را نیز عملیاتی کنیم به صورت مرحله ای عمل کردیم.

رئیس کارگروه روانشناسی افزود: برهمین اساس در دفترچه کنکور 93 هم رشته کارشناسی روانشناسی و هم گرایش های قبلی روانشناسی ارایه می شود.

وی افزود: برخی دانشگاه‌ها که علاقمند بوده و توانایی دارند می توانند از همین مهر ماه در کنار سایر گرایش‌ ها این رشته را نیز عملیاتی کنند.

فتحی آشتیانی افزود: اما از کنکور 94 فقط برنامه کارشناسی روانشناسی ارایه شده و هیچ گرایش دیگری در زمینه روانشناسی ارایه نخواهدشد و تمام گرایش ها حذف می شود.

وی ادامه داد: برخی دانشگاه‌ها مانند دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه شهید بهشتی و برخی واحد های دانشگاه آزاد و سراسری از سال جاری در کنار سایر گرایش های روانشناسی، رشته روانشناسی بدون گرایش را نیز اجرایی کرده اند.

رئیس کارگروه روانشناسی در ادامه به دروس جدیدی که منبع و زمینه قبلی در روانشناسی نداشتند اشاره کرد و گفت: طی یکسال گذشته تمام تلاش ما این بود که دروسی مانند آموزه‌های روانشناختی در قرآن، آموزه‌های روانشناختی در حدیث، معرفت شناسی، فلسفه علم روانشناسی که منبع نداشتند برای آنها منبع درسی ایجاد شود این کار نیز صورت گرفته و تا مهرماه منابع دروس مذکور چاپ شده و در اختیار دانشگاه‌های مجری قرار می گیرد.

به گزارش مهر، با بازنگری که توسط کارگروه روانشناسی صورت گرفت تمام گرایش های مقطع کارشناسی روانشناسی حذف شده و به یک رشته کارشناسی روانشناسی تبدیل شد که براساس ابلاغ شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار شده بود از مهر امسال توسط دانشگاه ها اجرایی شود که با تصمیم گیری که صورت گرفته مقررشده این برنامه در دو مرحله عملیاتی شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم