سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۲:۲۸
کد مطلب: 25226
۰

مواد سرطانزایی که در سفره‌ها وجود دارد

به گزارش باشگاه خبرنگاران، تفلون که به عنوان PTEE شناخته شده است، هنگامی که بیش از حد روی اجاق گاز گرم می‌شود، گازهای سمی آزاد می‌کند که مطالعات نشان داده است این گاز‌ها می‌تواند علائم شبه آنفلوآنزا در انسان ایجاد کند که به نوبه‌ی خود می‌تواند کشنده باشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، وسایل آشپزی چدنی که یکی از ظروف مورد علاقه مردم قدیمی بوده است، اکنون به عنوان یکی از امن ترین ظرف‌های پخت و پز شناخته شده‌اند. در ساخت وسایل آشپزی چدنی هیچ گونه مواد شیمیایی اضافه نشده است و این ظروف خاصیت مواد غذایی آهنی مواد معدنی را از بین نمی‌برد. ظروف استیل ضد زنگ نیز از دیگر ظروفی هستند که در برابر خوردگی مقاوم هستند و سطح فولاد آن پوسته پوسته نمی‌شود و مواد غذایی را آلوده نمی‌کند.
ظروف استیل حاوی مقدار نیکل است و این ظروف در برابر واکنش‌های شیمیایی غذاها مقاوم است.
پلاستیک‌ها حاوی مواد شیمیایی هستند که منجر به سرطان می شود و سلامت را تهدید می کند و مطالعات نشان داده‌اند هیچگاه مواد غذایی را نباید به همراه ظروف پلاستیکی در مایکرویو قرار داد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت