شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۷:۳۰
کد مطلب: 25260
۱

ربات مهربان و عاطفی که لطیفه هم تعریف می‌کند+ تصاویر

ربات مهربان و عاطفی که لطیفه هم تعریف می‌کند+ تصاویر
به گزارش ایسنا، شرکت تولید تلفن همراه «سافت‌بک» قصد دارد ربات «پپر» (Pepper)نام دارد و در ماه فوریه میلادی به بهای 1900 دلار فروش می‌رود؛ برنامه‌ای برای فروش این ربات خارج از ژاپن نیز در نظر گرفته شده، اما هنوز در این مورد تصمیمی اتخاذ نشده است.

این ربات که فاقد هر گونه پا است، دارای دست‌های با قابلیت انجام ژست است، در حومه توکیو روی سن ظاهر شد و در یک لحظه استثنایی با «سان» دست داد. گفته می‌شود «پپر» طوری برنامه‌ریزی شده که با تشخیص‌دادن حالات چهره و لحن صدا عواطف اطرافیانش را بخواند. «سان» معتقد است که ربات‌ها باید مهربان باشند؛ وی هدف خود و همکارانش را تولید ربات‌هایی اعلام کرد که بتوانند لبخند بر لب کاربرانشان بنشانند. ربات‌هایی از این دست در ژاپن جدید نیستند، اما هیچ ربات عاطفی تاکنون در بازار به موفقیت چشمگیری دست نیافته است.

قد ربات سفیدرنگ جدید که قادر است برقصد و لطیفه هم بگوید، 121 سانتی‌متر و وزن آن 28 کیلوگرم است؛ این ربات فاقد مو، دارای دو چشم بزرگ عروسک‌مانند و یک نمایشگر با پنل مسطح روی قفسه سینه‌اش است. این ربات محصول مشترک شرکت سافت‌بنک و شرکت Aldebaran Robotics است که تولیدکننده ربات‌های انسان‌نمای خودمختار است.

افزون بر آخرین فناوری تشخیص صدا، پپر دارای بیش از 10 حسگر است که دو حسگر لمسی در دستانش و سه حسگر لمسی روی دستش است؛ همچنین شش حسگر لیزری و سه حسگر در قاعده‌اش جاسازی شده‌اند. این سیستم مجهز به دو دوربین و چهار میکروفون در سرش بوده و دارای قابلیت‌های شبکه‌بندی اترنت و وای فای است.پپر می‌تواند حرکات موزون انجام دهد و جوک تعریف کند. در تولید ربات‌های عاطفی در مقایسه با ربات‌های صنعتی در کارخانجات و ربات‌های نظامی برای جنگ، روی کار عملی تاکید نمی‌شود.
با بالارفتن سن سالمندی در کشوری که جمعیتش به سرعت در حال پیرشدن است، فناوری رباتیک پیش‌تر برای نظارت بر سلامت و ایمنی سالمندان به کار می‌رود، اما ربات‌ها می‌توانند در کاهش احساس تنهایی و انزوای سالمندان نیز ایفای نقش کنند.
ربات احساسی  Pepper

-
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی