پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۰:۰۳
کد مطلب: 25316
۰

برگزاری کنگره بین المللی بیماری های مغز و اعصاب در 20 خرداد

به گزارش ایرنا از انجمن متخصصین مغز و اعصاب ایران ، دبیر علمی بیست و یکمین کنگره بین المللی بیماری های مغز و اعصاب گفت:این کنگره با هدف بررسی جدیدترین درمان ها در زمینه سکته های مغزی، آلزایمر، پارکینسون و صرع برگزار می شود.

دکتر فرزاد اشرافی افزود:در این کنگره بحث و تبادل نظر نورولوژیست ها، روانپزشکان، جراحان مغز و اعصاب و متخصصان علوم اعصاب و بالینی پیرامون بیماری های شایع مغز و اعصاب و ارایه یافته های تشخیصی و درمانی در زمینه سکته های مغزی،MS ، صرع، پارکینسون، دمانس یا زوال عقل(آلزایمر) و سایر بیماری های وابسته ارایه می شود.

وی ادامه داد: از آنجا که طی سال های اخیر واحدهای درمان سکته حاد مغزی(استروک یونیت) در بیمارستان های بزرگ کشور و چند مرکز درمانی تاسیس شده، قرار است در این کنگره دستاوردهای درمانی این مراکز اعلام شود.

دبیر علمی بیست و یکمین کنگره بین المللی بیماری های مغز و اعصاب و الکتروفیزیولوژی بالینی اضافه کرد :در این کنگره همچنین قرار است، روش های درمانی غیر جراحی از قبیل درمان اختلالات عروق مغزی برای بیماری های کلافه های عروق مغزی و نیز شیوه های نوین جراحی پارکینسون و صرع به متخصصان ارایه شود.

وی همچنین از حضور میهمانان خارجی از امریکا و اروپا خبر داد و گفت: در این کنگره نورولوژیست هایی از کشورهای فرانسه ، ایتالیا، اتریش ، هلند و چند تن از متخصصان مغز و اعصاب ایرانی مقیم امریکا که دارای کرسی های دانشگاهی هستند، حضور داشته که در زمینه دستاوردهای جدید این رشته به سخنرانی خواهند پرداخت.

به گفته اشرافی در این کنگره قرار است، کاربرد دستگاه ˈپت اسکنˈ برای تشخیص بیماری های مختلف از قبیل آلزایمر و شناسایی منشا تشنج در بیماران مبتلا به صرع، کاربرد دارو های جدید MS و نقش MRI در تشخیص بیماری های عضلانی به متخصصان ارایه شود.
وی از برپایی پانل ها و کارگاه های آموزشی با حضور نورولوژیست ها برای بازنگری در مطالب قدیمی این رشته و ارایه دستاوردهای جدید و نیز برپایی نمایشگاه های تجهیزات پزشکی و دارویی همزمان با برپایی بیست و یکمین کنگره بین المللی بیماری های مغز و اعصاب و الکتروفیزیولوژی بالینی طی چهار روز خبر داد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هر وقت احساس حسادت کردیم ، یادمان باشد ، خاموش کردن شمع دیگری ، باعث نمیشود ، شمع ما درخشان تر نور افشانی کند