چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ / ۲۳:۰۸
کد مطلب: 25351
۰

کشف حس ششم زبان انسان

به گزارش ایسنا، علاوه بر تشخیص مزه‌های شیرین، شور، تند و تلخ، زبان می‌تواند کربوهیدرات‌ها را نیز حس کند. این مواد مغذی به قندهایی تجزیه می‌شوند که منبع عظیم تامین انرژی در بدن انسان به شمار می‌آیند.

محققان بر این باورند حس‌کردن کربوهیدرات‌ها مرکز شادی مغز را تحریک کرده و دلیل نامطبوع‌بودن غذاهای رژیمی را توضیح می‌دهد.

با مطالعه 10 شرکت‌کننده در نیوزیلند و استفاده از تصویربرداری مغزی ام‌آر‌آی کاربردی، تیم علمی دریافت کربوهیدرات‌ها نواحی از مغز را فعال می‌کنند که تحت تاثیر شیرینی‌های مصنوعی حتی زمانی که فقط مزه می‌شوند، قرار نمی‌گیرند.

دکتر نیکلاس گرانت از گروه علوم تمرینی و ورزشی مرکز تحقیقات مغز دانشگاه اوکلند، گفت: زبان اندام حسی با توانایی بسیار بیشتر از آنچه تصور می‌شود، است و کربوهیدرات‌ها را از شیرینی‌های مصنوعی تشخیص می‌دهد.

حس ششم موجود در زبان برای شناسایی کربوهیدرات‌ها، علت واکنش سریع ورزشکاران به این مغذی‌ها و همچنین جنبه‌های اختلالات خوردن غیرکنترل‌شده را توضیح می‌دهد.

جزئیات این مطالعه در مجله Appetite منتشر شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.