جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ - 29 Sep 2023
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۳ / ۱۹:۲۴
کد مطلب: 25738
۰

تذکر وزارت بهداشت به دانشگاه آزاد

دکتر ضیایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به موضوعات مطرح شده در نشست ساماندهی آموزش عالی اظهار کرد: در این نشست ادواری که توسط کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به صورت راهبردی برگزار می‌شود تمامی متولیان آموزش عالی کشور اعم از وزارت علوم، نماینده دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، دانشگاه آزاد، غیرانتفاعی و همچنین وزارت بهداشت حضور دارند. وی افزود: این نشست‌ با ایجاد هماهنگی بیشتر بین اجزای مختلف آموزش عالی هم‌افزایی شکل می‌گیرد و در نتیجه آن، صدای آموزش عالی بهتر به گوش سیاستگذاران می‌رسد.

ضیایی با تاکید بر اینکه به فراخور شرایط هر یک از نشست‌های ساماندهی آموزش عالی یک گزارش از وضعیت، چالش‌ها و راه‌حل‌های آموزش عالی تهیه می‌شود خاطرنشان کرد: در رابطه با نحوه تعامل بین دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت باید توجه داشت که در ارتباط بین این دو بخش بحث تعامل مطرح نیست بلکه وزارت بهداشت باید روی بخش آزاد نظارت داشته باشد.

معاون آموزشی وزیر بهداشت با اشاره به اینکه برای رعایت استانداردها در زمینه آموزش علوم پزشکی، وزارت بهداشت علاوه بر دانشگاه‌های علوم پزشکی به سایر بخش‌های آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد نظارت دارد، تصریح کرد: البته این نظارت کار ساده‌ای نیست در حال حاضر نیز با کندی صورت می‌گیرد.

وی افزود: در رابطه با رعایت استانداردهای آموزشی، فراخوانی به دانشگاه‌های آزاد داده شده است که نحوه جذب دانشجو و اعلام ظرفیت پذیرش در این دانشگاه‌ها مطابق با ظرفیت، تجهیزات، هیات عملی و سایر امکانات مورد نیاز برای ارائه آموزش‌های علوم پزشکی باشد.

ضیایی با اشاره به اینکه نحوه پرورش نیروی انسانی علوم پزشکی در هر بخشی، اعتبار و آبروی وزارت بهداشت و نظام سلامت است، تصریح کرد: از این‌رو با توجه به اینکه دانش‌آموختگان این بخش با سلامت مردم سروکار دارند لازم است تاکید وزارت بهداشت بر ارتقای کیفیت باشد و ضمن آن توسعه کمی هدفمند نیز در نظر گرفته شود.

معاون آموزشی وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم همکاری بین بخش‌های خصوصی و دولتی آموزش علوم پزشکی گفت: یکی از مزایای بخش خصوصی در این زمینه بحث سرمایه‌گذاری در این بخش و بازگشت سرمایه در دانشگاه‌های آزاد است.
وی با اشاره به بحث لزوم استانداردسازی آموزش علوم پزشکی در دانشگاه آزاد و کنترل فارغ‌التحصیلان این بخش خاطرنشان کرد: در این زمینه تفاوتی بین بخش دولتی و آزاد وجود ندارد و در هر دو بخش لازم است حداقل‌های نظام سلامت رعایت شود.

ضیایی با ابراز تاسف از عدم هماهنگی ظرفیت‌های آموزش بیمارستانی در واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی با میزان پذیرش دانشجو اظهار کرد: به دلیل این عدم انطباق در ظرفیت‌ها، دانشگاه آزاد ناچار به استفاده از بیمارستان‌های غیرآموزشی برای تعلیم دانشجویان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیمارستان‌های غیرآموزشی امکانات و شرایط مورد نیاز برای آموزش دانشجویان را ندارند و اعتباربخشی نشده‌اند فضای مناسبی برای آموزش‌های بالینی به شمار نمی‌روند. معاون آموزشی وزیر بهداشت با اشاره به لزوم اعتباربخشی و ایجاد ظرفیت بیمارستانی متناسب با پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ آزاد گفت: طبق مذاکراتی که با دانشگاه آزاد در این زمینه شده است، امیدواریم این مشکل حل شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

کلینیک روانشناسی چیست؟
آداب حرف زدن با تلفن که باید بلد باشیم
با این تمرین‌ها از شر آلزایمر خلاص شوید
روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
چطور اعتماد به نفسمان را تقویت کنیم؟
مصرف سیگار یا مواد توسط والدین چه پیامی به فرزندان منتقل می‌کند؟
نظریه دلبستگی جان بالبی
برای انسان نابینا شیشه و الماس فرقی ندارد اگر کسی قدرتان را ندانست فکر نکنید شیشه اید یقین بدانید که او نابیناست ...