شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۳ / ۱۹:۲۴
کد مطلب: 25738
۰

تذکر وزارت بهداشت به دانشگاه آزاد

دکتر ضیایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به موضوعات مطرح شده در نشست ساماندهی آموزش عالی اظهار کرد: در این نشست ادواری که توسط کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به صورت راهبردی برگزار می‌شود تمامی متولیان آموزش عالی کشور اعم از وزارت علوم، نماینده دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، دانشگاه آزاد، غیرانتفاعی و همچنین وزارت بهداشت حضور دارند. وی افزود: این نشست‌ با ایجاد هماهنگی بیشتر بین اجزای مختلف آموزش عالی هم‌افزایی شکل می‌گیرد و در نتیجه آن، صدای آموزش عالی بهتر به گوش سیاستگذاران می‌رسد.

ضیایی با تاکید بر اینکه به فراخور شرایط هر یک از نشست‌های ساماندهی آموزش عالی یک گزارش از وضعیت، چالش‌ها و راه‌حل‌های آموزش عالی تهیه می‌شود خاطرنشان کرد: در رابطه با نحوه تعامل بین دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت باید توجه داشت که در ارتباط بین این دو بخش بحث تعامل مطرح نیست بلکه وزارت بهداشت باید روی بخش آزاد نظارت داشته باشد.

معاون آموزشی وزیر بهداشت با اشاره به اینکه برای رعایت استانداردها در زمینه آموزش علوم پزشکی، وزارت بهداشت علاوه بر دانشگاه‌های علوم پزشکی به سایر بخش‌های آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد نظارت دارد، تصریح کرد: البته این نظارت کار ساده‌ای نیست در حال حاضر نیز با کندی صورت می‌گیرد.

وی افزود: در رابطه با رعایت استانداردهای آموزشی، فراخوانی به دانشگاه‌های آزاد داده شده است که نحوه جذب دانشجو و اعلام ظرفیت پذیرش در این دانشگاه‌ها مطابق با ظرفیت، تجهیزات، هیات عملی و سایر امکانات مورد نیاز برای ارائه آموزش‌های علوم پزشکی باشد.

ضیایی با اشاره به اینکه نحوه پرورش نیروی انسانی علوم پزشکی در هر بخشی، اعتبار و آبروی وزارت بهداشت و نظام سلامت است، تصریح کرد: از این‌رو با توجه به اینکه دانش‌آموختگان این بخش با سلامت مردم سروکار دارند لازم است تاکید وزارت بهداشت بر ارتقای کیفیت باشد و ضمن آن توسعه کمی هدفمند نیز در نظر گرفته شود.

معاون آموزشی وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم همکاری بین بخش‌های خصوصی و دولتی آموزش علوم پزشکی گفت: یکی از مزایای بخش خصوصی در این زمینه بحث سرمایه‌گذاری در این بخش و بازگشت سرمایه در دانشگاه‌های آزاد است.
وی با اشاره به بحث لزوم استانداردسازی آموزش علوم پزشکی در دانشگاه آزاد و کنترل فارغ‌التحصیلان این بخش خاطرنشان کرد: در این زمینه تفاوتی بین بخش دولتی و آزاد وجود ندارد و در هر دو بخش لازم است حداقل‌های نظام سلامت رعایت شود.

ضیایی با ابراز تاسف از عدم هماهنگی ظرفیت‌های آموزش بیمارستانی در واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی با میزان پذیرش دانشجو اظهار کرد: به دلیل این عدم انطباق در ظرفیت‌ها، دانشگاه آزاد ناچار به استفاده از بیمارستان‌های غیرآموزشی برای تعلیم دانشجویان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیمارستان‌های غیرآموزشی امکانات و شرایط مورد نیاز برای آموزش دانشجویان را ندارند و اعتباربخشی نشده‌اند فضای مناسبی برای آموزش‌های بالینی به شمار نمی‌روند. معاون آموزشی وزیر بهداشت با اشاره به لزوم اعتباربخشی و ایجاد ظرفیت بیمارستانی متناسب با پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ آزاد گفت: طبق مذاکراتی که با دانشگاه آزاد در این زمینه شده است، امیدواریم این مشکل حل شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند