
مدیرکل دفترازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان، گفت: توانایی شناخت احساسات و چگونگی بروز دادن یا ندادن آنها موجب افزایش آستانه تحمل افراد می شود. بنابراین میتوانند رفتارهای سازگارتری داشته باشند و موفقیتهای بیشتری پیدا کنند.
دکتر بهمن بهمنی در گفتوگو با خبرنگار سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: هرچه انسان با تجربهتر و رشد یافتهتر باشد میتواند احساسات مختلف خود در رابطه با تجربه روزمره، محیط و خود را از یکدیگر تفکیک کند و بشناسد و قطعا پاسخی را که بیشترین نفع را برایش دارد، به این احساسات بدهد.
وی در ادامه گفت: وقتی افراد نتوانند علت حسهای خود را بشناسند و آنها را بهدرستی از یکدیگر تفکیک کنند، پاسخهای «تکانهای» و «نارس» به آنها میدهند، اما اگر آنان بتوانند با احساساتشان ارتباط بهتری برقرار کنند، قادر خواهند بود از آن احساسات در ارتباطات خود بهتر بهره ببرند.
مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: اگرفرد به این نتیجه برسد که ابراز احساسات در آن لحظه به صلاح او نیست یا میتواند در درازمدت به او آسیب برساند، رفتار ابراز آن حس را تغییر میدهد یا از ابراز احساسات خودداری میکند.
بهمنی در پایان گفت: اگر احساسات خود حتی محبت را بدون فکر بروز دهیم، ممکن است پشیمان شویم چراکه امکان دارد تبعاتی برای ما داشته باشد که مورد انتظار ما نباشد.