سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۰ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۱:۰۸
کد مطلب: 26280
۰

نقش مهم ماساژ در کاهش استرس

دبیر هیات پزشکی ورزشی اصفهان با بیان اینکه ماساژ درمانی نقش مهمی در کاهش استرس و ایجاد آرامش دارد، گفت: ماساژ تنها به عنوان یک روش کمک کننده است و نباید تصور کنیم که در درمان بیماری‌های روحی معجزه می‌کند.

پویا دانشور با بیان اینکه ماساژ درمانی در تمام دنیا انجام می‌شود، گفت: ماساژ درمانی نقش مهمی در کاهش استرس و ایجاد آرامش در فرد دارد.
وی با اشاره به اینکه مطالعات فیزیولوژی ورزشی نشان می‌دهد که ماساژ درمانی منجر به افزایش جریان خون می‌شود، افزود: ماساژ درمانی موجب ترشح واسطه‌های شیمیایی در بدن می‌شود که از عوامل کاهش استرس و افزایش آرامش است.

دبیر هیات پزشکی ورزشی اصفهان با تاکید براینکه ماساژ درمانی جایگزین درمان اختلالات روحی نمی‌شود، گفت: ماساژ درمانی تنها به عنوان یک روش کمک کننده است و نباید تصور کنیم که در درمان بیماری‌های روحی معجزه می‌کند و به عنوان یک متد درمانی محسوب نمی‌شود.

دانشور با اشاره به اینکه ماساژ یک روش آرامش بخش است که می‌تواند جز شاخه‌های ورزش قرار گیرد، افزود: ماساژ در کاهش اسپاسم و یا گرفتگی عضلانی نقش مهمی دارد بدین معنا که ماساژ بعد از یک دوره ورزشی شدید می‌تواند در ریکاوری یا برگشت ورزشکار به حالت طبیعی به خصوص سیستم عضلانی ورزشی کمک بسیاری کند و به همین علت است که ماساژ به ورزشکاران توصیه می‌شود‌.

دبیر هیات پزشکی ورزشی اصفهان به تقسیم بندی انواع روش‌های ماساژ اشاره کرد و گفت: ماساژ قبل از ورزش، حین ورزش و بعد از آن انجام می‌شود که البته نوع ماساژ متفاوت بوده و هر کدام سبک، روش و زمان خاص خود را دارند. دانشور با بیان اینکه ماساژ یک علم است و فردی که این کار را انجام می‌دهد باید دوره‌های لازم را گذرانده باشد، افزود: در حوزه ورزش متولی آموزش ماساژ در کشور فدراسیون پزشکی ورزشی و هئیت‌های پزشکی ورزشی استان‌ها هستند.
وی با تاکید بر اینکه افرادی که خواهان انجام ماساژ درمانی هستند باید علاوه بر گذراندن 50 ساعت کارگاه تئوری 50 ساعت کار عملی نیز انجام داده باشند، گفت: صرف اینکه فردی دست قوی داشته باشد نمی‌توانند ماساژ درمانی انجام دهد چرا که ماساژ درمانی یک علم است و باید طبق اصول و روش درست صورت گیرد.(ایسنا)
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.