پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ / ۰۱:۵۱
کد مطلب: 26767
۱

جزییات بورس تحصیلی پروفسور سمیعی

جزییات بورس تحصیلی پروفسور سمیعی
ضوابط و شرایط دریافت بورس تحصیلی در دوره مشترک دکتری تخصصی پژوهشی علوم اعصاب بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران و پژوهشکده بین المللی مغز و اعصاب هانوفر آلمان به نام بورس تحصیلی "پروفسور سمیعی" اعلام شد.

به گزارش ایسنا، به منظور تامین نیروی انسانی متعهد و متخصص و کسب دانش و مهارت از طریق پژوهش های هدفمند، از متقاضیان بورس تحصیلی در دوره مشترک دکتری تخصصی پژوهشی علوم اعصاب بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران و پژوهشکده بین المللی مغز و اعصاب هانوفر آلمان ثبت نام بعمل می آید.

 

این دوره شامل دو مرحله و حداکثر چهار سال است. طول مدت مرحله اول به نام دوره عالی پژوهش (Master of Philosophy) یک سال است و مرحله دوم با عنوان دکتری تخصصی پژوهشی (Ph.D. by Research) یک تا سه سال به طول می انجامد.

ثبت‌نام از اول شهریور تا اول آبان سال 93، فقط به‌صورت اینترنتی و از طریق سایت http://www.tums.ac.ir انجام می‌شود و کلیه متقاضیان مدارک ثبت‌نام را به‌صورت فایل اسکن شده به آدرس basir@tums.ac.ir ایمیل کنند تا کد رهگیری به‌صورت ایمیل به آدرس الکترونیک متقاضی ارسال شود.

همچنین داوطلبان می بایست مدارک معتبر و برابر اصل شده خود را از طریق پست سفارشی به آدرس پژوهشکده علوم اعصاب واقع در تهران، انتهای بلوار کشاورز، مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، شمال درب شرقی، ساختمان ریحانه، طبقه سوم، دبیرخانه مرکز تحقیقات ضایعات مغزی و نخاعی ارسال کنند.

داوطلبان شرایط ثبت نام بورس تحصیلی دوره مشترک دکتری تخصصی پژوهشی علوم اعصاب بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران و پژوهشکده بین‌المللی مغز واعصاب هانوفر را می‌توانند از طریق نشانی http://publicrelations.tums.ac.ir/UserFiles/File/Gharaiean/1393/farakhan-%20takhasosi.pdf دریافت کنند.

برای اطلاع از شرایط ثبت نام در دوره شش ماهه آموزشی ویژه مقطع کارشناسی رشته های پرستاری، رادیولوژی و تکنولوژی پزشکی هسته ای در دومین مرحله از بورس مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و پژوهشکده بین المللی مغز و اعصاب هانوفر می‌توانند به نشانی http://publicrelations.tums.ac.ir/news/detail.asp?newsID=50272 مراجعه کنند.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت