دوشنبه ۳ مهر ۱۴۰۲ - 25 Sep 2023
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ / ۱۳:۳۳
کد مطلب: 26797
۰

موز خطر سکته را کم می‌کند

موز خطر سکته را کم می‌کند
به گزارش فارس، تحقیقات جدید نشان داد که مواد غذایی غنی از پتاسیم به کاهش سکته و مرگ و میر ناشی از آن در زنان میانسال کمک می‌کند.
بر اساس گزارش منتشر شده در یونایتدپرس اینترنشنال، محققان کالج پزشکی آلبرت انیشتین در نیویورک رژیم غذایی 90 هزار زن را در سنین 50 تا 79 به طور متوسط 11 سال پیگیری کردند.

زمانی که محققان پتاسیم مصرف شده و حادثه سکته مغزی و مرگ ناشی از آنها را مورد مقایسه کردند، دریافتند که بیشتر سوابق پتاسیم با سکته مغزی و مرگ کمتر در ارتباط بوده است. زنانی که پتاسیم بیشتر مصرف کرده بودند 16 درصد خطر کمتری از سکته مغزی و 10 درصد کمتر به مرگ رسیده بودند.
به گفته محققان،‌ مطالعات قبلی نشان داده است که مصرف پتاسیم بالاتر ممکن است فشار خون را پایین بیاورد اما اینکه آیا مصرف پتاسیم می‌تواند به جلوگیری از سکته مغزی یا مرگ بینجامد مشخص نیست.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

با این تمرین‌ها از شر آلزایمر خلاص شوید
روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
چطور اعتماد به نفسمان را تقویت کنیم؟
مصرف سیگار یا مواد توسط والدین چه پیامی به فرزندان منتقل می‌کند؟
نظریه دلبستگی جان بالبی
راه‌های کنترل خشم از دیدگاه روانشناسی
چرا اول مردان می‌گویند دوستت دارم؟!
انسانهاي شاد دنياي درونشان را ميسازند، انسانهاي غمگين دنياي بيرونشان را سرزنش ميكنند.