سرد مزاجها در پاییز این نوع گوشتها را بخورند

دکتر مینایی گفت: عموم مردم از گوشت گوساله، گاو و گوسفند استفاده میکنند که طبع سرد دارد و تشدید کننده ضعف و بیماری در افراد است. ضمن اینکه در افراد جوان در حالت سلامت نباید طبع سرد وجود داشته باشد و جوان به طور ذاتی گرم مزاج است و سرد مزاجی در جوان بیماری محسوب میشود.
وی افزود: فصل پاییز سرد و خشک است و مشکلاتی چون درد مفاصل، ناراحتی ریوی، سرفه، سردرد، یبوست و تغییر رنگ پوست با مصرف گوشتهای سرد مزاج تشدید پیدا میکند و برای از بین بردن طبع سرد گوشت بهتر است انواع حبوبات مخصوصا نخود پخته شود، حبوبات با طبع گرم ایجاد تعادل میکند.
این متخصص طب سنتی گفت: گوشتهای پرورشی چون شترمرغ و بلدرچین، مانند گوشت مرغ طبع سرد دارند. گوشت گردن گوسفند، کتف گوسفند و قلوهگاه گوسفند طبع گرم دارد و بزغاله هم دارای طبع گرم است و بسیار سریع الهضم میباشد و برای رفع سردی مزاج بسیار مفید است.