جمعه ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - 22 Sep 2023
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳ / ۱۳:۲۲
کد مطلب: 27683
۰

علت گرایش شیشه‌ای‌ها به مصرف هروئین

روانگردان‌ها بی‌خوابی می‌آورند/ گرایش شیشه‌ای‌ها به مصرف هروئین برای درمان بیخوابی است

سعید صفاتیان، رئیس کار گروه کاهش تقاضا در کمیته مستقل مبارزه با موادمخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌گو با فارس از عدم ارائه آموزش‌های لازم در زمینه مواد مخدر به جوانان گلایه کرد.

وی گفت: سطح آگاهی در مورد مخدرهای توهم‌زا در سطح کشور پایین است و باید نسبت به آموزش در سراسر کشور اقدام شود.

صفاتیان تاکید کرد: مثلا بسیاری از جوانانی که به مصرف شیشه روی می‌آورند نمی‌دانند که این ماده توهم‌زا خواب را از چشمان آنها می‌رباید.

وی ادامه داد: پس از اینکه مدت زمانی از مصرف شیشه به طور مرتب، گذشت، فرد مصرف کننده نمی‌تواند بخوابد و دچار مشکلات بی‌خوابی می‌شود.

به گفته رئیس کار گروه کاهش تقاضا در کمیته مستقل مبارزه با موادمخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام این فرد تمام تلاش خود را برای یافتن دارویی که او را بخواباند می‌کند اما تنها به یک گزینه می‌رسد و آن هروئین است.

وی خاطرنشان کرد: ما باید به جوانانمان آموزش دهیم که و آنها را با عواقب مصرف شیشه و سایر مواد مخدر آشنا کنیم، آنها باید بدانند که مصرف شیشه مصرف هروئین را در پی دارد.

صفاتیان این موضوع را دلیلی بر مصرف چندگانه موادمخدر از سوی معتادان دانست و گفت: به همین دلیل است که افراد معتاد همزمان دست به مصرف چند نوع مواد مخدر می‌زنند.

 

 

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
چطور اعتماد به نفسمان را تقویت کنیم؟
مصرف سیگار یا مواد توسط والدین چه پیامی به فرزندان منتقل می‌کند؟
نظریه دلبستگی جان بالبی
راه‌های کنترل خشم از دیدگاه روانشناسی
چرا اول مردان می‌گویند دوستت دارم؟!
علی فتحی آشتیانی، رئیس جدید سازمان نظام روانشناسی و مشاوره شد
خدايا،ميشه چند لحظه وقتتو بگيرم! اين دفعه چيزي ازت نمي خوام! فقط مي خوام  خيلي ساده بگم: ممنون براي همه چيز...