سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ / ۱۰:۲۰
کد مطلب: 28054
۰

یک انتقاد: سازمان مبارزه با سرطان نداریم

به گزارش ایرنا ،دکتر فرهاد سمیعی با اعلام این خبر افزود: پیش از انقلاب اسلامی، سازمان مبارزه با سرطان زیر نظر وزیر بهداشت اداره می شد که پس از انقلاب در جهت کاهش حجم اداری دولت این سازمان منحل شد و فعالیت آن در زیر مجموعه اداره بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت که جزئی از آن اداره سرطان است، قرار گرفت.

وی ادامه داد: اداره سرطان وزارت بهداشت که هم اکنون با چند نفر پرسنل اداره می شود، جوابگوی مسایل مربوط به پیشگیری و درمان سرطان نبوده، ضروری است، این نهاد در ابعاد وسیع تری و در قالب یک سازمان مستقل شکل گیرد.

دبیر علمی همایش سرطان و پیشگیری اضافه کرد :سازمان مبارزه با سرطان باید به مقوله سرطان در ابعاد علمی، اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی رسیدگی کرده، حاصل فعالیت های خود را به مقامات و مسئولان مربوط برای تصمیم گیری منتقل کند.

وی همچنین با انتقاد از برپایی همایش های متعدد در حوزه های پزشکی به ویژه سرطان گفت: در طول یکسال در کشور 5 کنگره در زمینه سرطان سینه برگزار می شود، این در حالی است که حجم پژوهش های در کشور با تعداد کنگره های برگزار شده همخوانی ندارد .

سمیعی با تاکید بر هدفمند شدن برپایی همایش های برگزار شده در حوزه سرطان افزود: در جامعه اروپا با وجود گسترده بودن حجم تحقیقات و پژوهش های مختلف در حوزه سرطان، تنها سالی 2 یا 3 کنفرانس بین المللی برگزار می شود و دانشگاه ها برای ارایه دستاوردهای علمی انجام شده به برگزاری جلسات کوچک علمی بسنده می کنند.

وی گفت: ضروری است، انجمن های علمی- پزشکی و مراکز علمی در زمینه بر پایی کنگره هایی با زمینه مشابه با یکدیگر مشارکت کنند.

سمیعی از برپایی 'همایش سرطان و پیشگیری' که 6و 7 بهمن ماه امسال در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار می شود به عنوان یک همکاری مشترک میان موسسه تحقیقات و آموزش سرطان و انجمن علمی سرطان ایران نام برد.

وی اضافه کرد در این همایش قرار است مباحث مربوط به پیشگیری از سوی موسسه تحقیقات و آموزش سرطان و مباحث بالینی از جمله آخرین دستاورد های درمانی در حوزه پیشگیری و درمان سرطان از سوی انجمن سرطان ایران ارایه شود.

سمیعی گفت: در این همایش مباحث مربوط به پیشگیری شامل رابطه سرطان با آلاینده های زیست محیطی؛ شیوه زندگی؛ تغذیه؛ باورهای نادرست عمومی و ترویج فرهنگ پیشگیری؛ نقش دارو و واکسن در پیشگیری و غربالگری و نیز تشخیص زودرس مطرح می شود.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو