سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2 Mar 2021
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۹
کد مطلب: 28203
۰

روانشناسی نحوه کار کردن کارمندان و انتخاب غذا توسط آن‌ها

روانشناسی نحوه کار کردن کارمندان و انتخاب غذا توسط آن‌ها
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ بر اساس جدید‌ترین گزارشات بدست آمده خلق و خوی افراد به شدت بر انتخاب نوع ماده غذایی انتخابی از سوی آن‌ها تاثیر گذار است و می‌تواند باعث شود که آن‌ها خوراکی‌هایی فاقد ارزش تغذیه‌ای را مصرف کنند.

گفتنی است، کار‌شناسان انگلیسی با مطالعه بر روی کارمندان انگلیسی دریافته‌اند که آن عده از کارمندانی که در محیط کاری خود دچار مشکلات کاری، پروژه‌های پیچیده و درگیری‌هایی از این قبیل هستند کمتر تمایل دارند که رژیم غذایی سالم خود را رعایت کنند و اغلب خوراکی‌هایی مضر، چرب و شیرین را در وعده‌های غذایی خود انتخاب می‌کنند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، کار‌شناسان اعتقاد دارند روحیه، خلق و خو و هیجانات روحی می‌تواند به شدت در انتخاب مواد غذایی توسط افراد موثر باشد.
کار‌شناسان همچنین دریافته‌اند در هنگام استرس و ناراحتی افراد بیشتر تمایل دارند که خوراکی‌هایی مانند چیپس، شکلات و یا نوشابه را مصرف کنند اما خوردن این خوراکی‌ها می‌تواند اثرات جبران ناپذیری بر سلامت آن‌ها بگذارد.
همچنین افسردگی می‌تواند باعث تند خوردن غذا و به تبع ان ایجاد مشکلاتی مانند مشکلات گوارشی و همینطور خرابی دندان‌ها در افراد شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

کرونا با روانمان چه کرد؟
چرا کمال‌ گرایی، آدم را بیچاره می‌کند؟
روانشناسی زرد دکانی برای کسب سود از رنج دیگران
نسبت به هویت جنسی پسرم نگرانم
با افراد مغرور و خودشیفته این گونه رفتار کنید
چند روش مؤثر برای غلبه بر اضطراب و افسردگی
ما خشمگینیم و عضو شبکه‌های اجتماعی!
تربیت بچه حرف‌ گوش‌کن بدون دعوا و قشقرق
برنامه های کلی پیشگیری از خودکشی دانش‌آموزان در مدرسه
چه بر سر سلامت روان کودکانی می آید که تصاویرشان دست به دست میگردد؟
آشنایی با سبک های یادگیری
مغز تنها: تنهایی و گرسنگی در مغز شبیه به‌هم اتفاق می‌افتند؟
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.