پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 1 Jun 2023
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۹
کد مطلب: 28203
۰

روانشناسی نحوه کار کردن کارمندان و انتخاب غذا توسط آن‌ها

روانشناسی نحوه کار کردن کارمندان و انتخاب غذا توسط آن‌ها
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ بر اساس جدید‌ترین گزارشات بدست آمده خلق و خوی افراد به شدت بر انتخاب نوع ماده غذایی انتخابی از سوی آن‌ها تاثیر گذار است و می‌تواند باعث شود که آن‌ها خوراکی‌هایی فاقد ارزش تغذیه‌ای را مصرف کنند.

گفتنی است، کار‌شناسان انگلیسی با مطالعه بر روی کارمندان انگلیسی دریافته‌اند که آن عده از کارمندانی که در محیط کاری خود دچار مشکلات کاری، پروژه‌های پیچیده و درگیری‌هایی از این قبیل هستند کمتر تمایل دارند که رژیم غذایی سالم خود را رعایت کنند و اغلب خوراکی‌هایی مضر، چرب و شیرین را در وعده‌های غذایی خود انتخاب می‌کنند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، کار‌شناسان اعتقاد دارند روحیه، خلق و خو و هیجانات روحی می‌تواند به شدت در انتخاب مواد غذایی توسط افراد موثر باشد.
کار‌شناسان همچنین دریافته‌اند در هنگام استرس و ناراحتی افراد بیشتر تمایل دارند که خوراکی‌هایی مانند چیپس، شکلات و یا نوشابه را مصرف کنند اما خوردن این خوراکی‌ها می‌تواند اثرات جبران ناپذیری بر سلامت آن‌ها بگذارد.
همچنین افسردگی می‌تواند باعث تند خوردن غذا و به تبع ان ایجاد مشکلاتی مانند مشکلات گوارشی و همینطور خرابی دندان‌ها در افراد شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
کشف تاثیر استرس محل کار روی تایپ‌ کردن
اضطراب با بدن زنان چه می‌کند؟
روش‌های غلبه بر استرس امتحانات
نشانه های روابط عاشقانه ناکارآمد وسمی کدامست ؟
معنویت در حل مشکلات روانی بیرون‌زاد راهگشاست
تعریف و طبقه بندی کودکان استثنایی
اعلام ضوابط کارورزی، برگزاری کارگاه و دوره‌های توانمندسازی روانشناسی
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاشند که وقت نمی کنند دنبال آن بروند.