پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳ / ۱۶:۵۹
کد مطلب: 28209
۰

راه اندازی مراکز مشاوره شغلی در دانشگاه‌ها

دکتر حمید یعقوبی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در راستای نسل سوم دانشگاه‌ها (دانشگاه کارآفرین) که وزیر علوم چندی پیش بر آن تاکید کرد، طرحی تحت عنوان «انطباق‌پذیری مسیر شغلی – تحصیلی دانشجویان» اجرا خواهد شد.

 

 وی در مورد اهداف اجرای این طرح توضیح داد: ما قصد داریم با کمک مراکز مشاوره شغلی در دانشگاه‌ها، آمادگی‌های تحصیلی و شغلی در دانشجویان را ارتقاء بخشیم و آنها را برای ورود به دنیای کار آماده کنیم. همچنین شرایطی را فراهم کنیم تا رابطه بین دانشجویان و محیط کار مطلوب شود و دانشجویان کاریابی را یاد بگیرند.

 رییس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: آماده شدن برای مصاحبه استخدامی، شناسایی چالش‌ها، مهارت خودشناسی، افزایش اعتمادبه‌نفس، شناسایی اهداف و ارزش‌های زندگی و اینکه دانشجویان متوجه شوند برای چه شغلی مناسب هستند، از اهداف دیگر راه‌اندازی این مراکز است.

 دکتر یعقوبی به مقایسه این طرح با طرح کارنامه سلامت دانشجویان پرداخت و گفت: ما قصد داریم همانند کارنامه سلامت که در آن وضعیت سلامت و روان دانشجویان را پایش می‌کنیم، مشکلات تحصیلی و شغلی دانشجویان را هم بررسی کنیم که اگر نقاط ضعف و قوتی دارند، شناسایی شوند.

 وی به این سوال که این طرح در چه مرحله‌ای قرار دارد، پاسخ داد: در برخی از دانشگاه‌ها، آموزش و تربیت مشاوران شغلی شروع شده و قصد داریم تا پایان سال به مشاوران شغلی برای فعالیت در دانشگاه آموزش‌های لازم داده شود. احتمالا این طرح از نیم سال تحصیلی 94 -95 اجرا خواهد شد.

 رییس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در پایان در مورد اجرای این طرح در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد ساختار خودش را دارد و هنوز با این دانشگاه در این مورد رایزنی نکرده‌ایم.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
برای انسان نابینا شیشه و الماس فرقی ندارد اگر کسی قدرتان را ندانست فکر نکنید شیشه اید یقین بدانید که او نابیناست ...