پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ / ۱۴:۰۴
کد مطلب: 28556
۱

تقویت روحیه با این راه ها

   گزینه‌های مختلفی برای تقویت روحیه وجود دارند که از آن جمله می‌توان به پشتکار، یادگیری شیوه برخورد با مشکل و نحوه تفکر منطقی اشاره کرد.

برای مقابله با نگرانی و اضطراب نباید مشکل را حذف کرد و در واقع راه‌های مقابله با اضطراب فرد را مقاوم‌تر می‌کند.

   چند راهکار زیر در این زمینه می‌تواند راهگشا باشد:

مسئولیت‌ کارهایتان را خودتان به عهده بگیرید افرادی که به لحاظ روانی قدرتمند هستند، مسئولیت‌های خود را به خوبی می‌شناسند و مسئولیت تمام رفتارها، تفکرات و احساساتشان را به عهده می‌گیرند.

   آنها با آگاهی از این‌ که برخی شرایط و موقعیت‌ها از کنترل‌شان خارج است معتقدند که تنها خودشان مسئول رفتارهایشان نسبت به این شرایط هستند.

این افراد هیچ‌ گاه به دلیل مشکلات، آشفتگی‌ها و عصبانیت‌ها و حال بد خود، انگشت اتهامشان را به سوی دیگران نمی‌گیرند و فقط خودشان مسئولیت پیامد کارهایشان را به عهده می‌گیرند چون معتقدند آنچه رخ می‌دهد پیامد تصمیم‌گیری خودشان است، نه فرد دیگری. پیش‌بینی نکنید افراد قدرتمند به لحاظ روحی یک مطلب را به خوبی می‌دانند و آن این‌که نمی‌توان آینده را پیش‌بینی کرد.

   آنها هیچ‌گاه زمان خود را صرف فکر کردن به آینده، پیش‌بینی و پیشگویی آن نمی‌کنند، چرا که معتقدند باید به فکر حال باشند و آینده هنوز از راه نرسیده است و فکر کردن و درگیر شدن در افکار آینده، آنها را از تمرکز بر فعالیت‌های کنونی‌شان باز می‌دارد و آنها را به اشتباه می‌اندازد.

به توهمات و تخیلات راه ندهید

   در حالی که همه افراد به رویا و تخیل علاقه دارند ولی افراد قدرتمند معتقدند که رویاها واقعیت ندارند و با فکر کردن به موضوعات غیرواقعی، واقعیت را زیر سوال نمی‌برند.

در گذشته نمانید

برای بسیاری از افراد، رها کردن رویدادهای گذشته دشوار است در حالی‌ که افراد قدرتمند می‌دانند فکر کردن به گذشته و آرزوی رخ دادن یا ندادن رویدادها، تنها یک آرزو است و واقعیت نیست.

آنها به گذشته به همان اندازه‌ای که ارزش دارد فکر می‌کنند و معتقدند راهی برای بازگشت به گذشته وجود ندارد.

بنابراین این دست افراد آنچه را از دست داده‌اند می‌پذیرند و به جای فکر کردن به آنچه می‌توانستند در گذشته انجام دهند به آنچه می‌توانند درحال حاضر انجام دهند فکر می‌کنند، چرا که اشتباهات گذشته فرصت خوبی را برای جبران در آینده پیش روی هر کس قرار می‌دهد.

کسب قدرت روحی و روانی، جدال دشواری است که یک شبه به دست نمی‌آید و همان‌گونه که ما نیاز داریم تا نحوه برخورد با مشکلات را یاد بگیریم گاهی هم نیاز داریم تا از موضع و طرز تفکر خود نسبت به محیط اطرافمان فاصله بگیریم.
مرجع : سايت خبری برترين ها
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن