چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ / ۲۲:۲۳
کد مطلب: 29164
۱

خواب‌های هولناک بر اثر خوابیدن با شکم پُر

خواب‌های هولناک بر اثر خوابیدن با شکم پُر
خواب عصرگاهی به بدن آسیب فراوان وارد می‌کند و موجب تجمع بیماری‌ها در بدن می‌شود چرا که عصر زمان تغییر روز است، یعنی زمانی است که از روز وارد شب می‌شویم و باید بدانیم که خواب روز بیماری‌زاست.
خواب بعد از نماز صبح موجب زرد شدن پوست می‌شود، طب سنتی خواب روز را بسیار مضر می‌داند و موجب مشکلاتی مانند فساد هضم و تیرگی رنگ چهره شده و اختلال هضم ایجاد می‌کند و موجب عدم تحلیل مواد زائد می‌شود.

در مورد زمان خواب توصیه زیادی شده که خواب با غذا فاصله داشته باشد و یعنی خواب نه با شکم کاملاً سیر و نه با شکم کاملاً خالی صورت پذیرد و توصیه شده است که حداقل دو تا سه ساعت پیش از خواب غذا مصرف شده باشد. بهترین زمان خواب هم بعد از 2 تا 3 ساعت بعد از غذاست که غذا از معده عبور کرده باشد.
-
فاطمه علیزاده پژوهشگر طب سنتی به خبرنگار تسنیم می‌گوید: خواب اگر با معده پر انجام شود باعث بیماری‌هایی مانند توهم، خیال‌ها، خواب‌های هولناک می‌شود یا اگر خواب با معده خالی باشد، موجب لاغری و ضعف بدن می‌شود. اگر شخصی با معده پُر قصد خوابیدن داشت بهتر است اول به طرف راست بخوابد و بعد از نیم ساعت به طرف چپ بخوابد تا غذا از معده خالی شود و دوباره به طرف راست بخوابد.
-
در طب سنتی بهترین حالت خواب را خوابیدن به پهلو چپ دانسته ولی در منابع طب اسلامی تناقض دارد با این مسئله و آنها پهلو راست را مناسب می‌دانند و طب سنتی پهلو چپ را مناسب می‌داند. ولی خوابیدن بر شکم و بر پشت را شدیداً مضر می‌دانند و موجب تولید بیماری‌های ناگواری می‌شود.
خوابیدن بر روی شکم برای چشم نیز مضر است.
خوابیدن دائم بر روی صورت باعث می‌شود که جریان اعصاب وارد پوست نشود و باعث چروکیدگی پوست می‌شود. همچنین خواب بر پشت هم مضر دارد، چون که اگر افراد به پشت بخوابند باعث صعود بخارات معده به مغز می‌شود و خواب مختل خواهد شد و موجب بروز کابوس و سکته می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی