چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 6 Dec 2023
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۹ فروردين ۱۳۹۴ / ۲۱:۲۱
کد مطلب: 30105
۰
۱
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان:

هیچ اصراری برای بازگشت نخبگان به کشور وجود ندارد

سعید سهراب پور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از آسیب‌های جدی نظام آموزشی کشور این است که بعد از فرار مغزها با پدیده‌ای به نام فرار ژن‌ها روبرو هستیم یعنی افرادی با تفاوت‌های ژنتیکی که در دانشگاههای ما شناسایی و تقویت می‌شوند در نهایت به خارج از کشور می‌روند و تبدیل به سرمایه‌ای می‌شوند برای استفاده دیگر کشورها، البته در کشور ما فرهنگ خاصی برای ادامه تحصیل وجود دارد که شاید در کمتر جایی به این شکل اغراق شده دیده می‌شود.

وی افزود: ما باید این تعداد از جوانان را که بعد از اتمام تحصیلات وارد بازار کار می‌شوند به سمت بخش خصوصی هدایت کنیم تا یک عده که خود قابلیت و هوش رهبری و کارآفرینی دارند عده بیشتری هم به استخدام خود در می‌آورند.

وی خاطر نشان کرد: ما همچنان با نخبگان خارج از کشور در تماسیم، اصراری برای بازگشت آنها نداریم از این منظر که پاسخ مطمئن و قطعی برای شرایط خوب فعالیتشان بعد از بازگشت به ایران نداریم اما فعلا به همین رفت و آمدهای موقت و شرکت در کنفرانس‌ها، رضایت می‌دهیم البته این نکته را هم اضافه کنم که مخارج شرکت نخبگان خارجی در کنفرانس‌ها را بنیاد می‌پردازد تا امکان بازگشت مجدد آنها به کشور به کلی از دست نرود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ح راد
Iran, Islamic Republic of
امروزه مسئله پول در الویت اول قرار دارد . یک نخبه در خارج بیشتر شکوفا میشود یا در داخل ، ایا دکتر حسابی در ایران به این مدارج علمی دست می یافت ؟
هشدار؛ تروماهای کودکی را جدی بگیرید
فواید مشاوره روانشناسی
وسواس شده اید اگر این نشانه ها را دارید!
انواع هوش/ 16روش برای باهوش‌تر شدن
لینک ثبت‌نام و دریافت دفترچه آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران
فتحی آشتیانی:  آزمون صلاحیت حرفه‌ای نیاز به مطالعه هیچ منبعی ندارد
درخواست حذف مصاحبه نظام روانشناسی برای دریافت پروانه اشتغال!!
پیامد روانیِ جست‌وجوی موفقیت به‌ جای شادمانی
این ۶ سوال را قبل از خواب از فرزندتان بپرسید
چرایی خونسردی آدم‌ها با بالارفتن سن
خواب کمتر از ۵ساعت در شبانه‌روز چه بلایی سر ما می‌آورد؟
هر فعالیتی حتی خوابیدن سالم‌تر از نشستن است
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو